Feesten tijdens Hemelvaartsnacht

Disco van Tiger and Woods in de Bitterzoet, heftige technonacht met Rebekah en Mike Dearborn in H7 Warehouse en Verknipt in Westerunie

Jouko Peters ,

Zuid-Europees discoduo in de Bitterzoet
Het duo Tiger and Woods, niet te verwarren met de bekende golfer die vreemdging, komt aanstaande woensdag naar Nederland voor een optreden tijdens Hemelvaartsnacht in de Bitterzoet. De Italiaanse heren spelen tijdens Weekbreek hun vernieuwde live-set in een kleine en warme setting. Waar de twee normaal gesproken altijd op grotere festivals acte de présence geven, in Nederland stonden ze pas twee keer eerder, belooft dit een vrij intieme avond te worden. Naast Tiger and Woods zorgt Weekbreek Soundsystem voor de verdere muzikale omlijsting. De Bitterzoet opent haar deuren om 23.00 uur en er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar in de voorverkoop. Ons advies: wacht niet te lang met het aanschaffen van een kaartje als je zin hebt in een avond vol met dansbare discoparels uit de jaren '70 en '80. Voor de late beslissers zijn er nog honderd kaarten te koop aan deur.

Weekbreek w/ Tiger and Woods // woensdag 28 mei // Bitterzoet Amsterdam // Spuistraat 2 // 23.00 - 04.00

Lange nacht vol met techno naast Sloterdijk
De organisatie STRAK keert aanstaande woensdag 28 mei terug op Amsterdamse bodem met een marathonfeest van twaalf uur lang (!) vlakbij station Sloterdijk; in de H7 Loods om precies te zijn. Zoals gewoonlijk zit het met de line-up meer dan snor en zijn er flink wat technozwaargewichten uitgenodigd om te komen draaien. Tijdens 'Ascensio Domini Festis' - Hemelvaartsdag festival in het Latijn - komen onder anderen de Amerikaan Mike Dearborn, CLR's Rebekah, Reeko, Developer, Exium en Christian Wünsch langs. Over twee podia - binnen en buiten - staan in totaal maar liefst zeventien acts gepland. Het feest start op woensdag om 18.00 uur en eindigt op donderdagmorgen om 06.00 uur. Er zijn nog maar weinig tickets verkrijgbaar, dus wie erbij wil zijn, wordt aangeraden om snel te handelen.

STRAK w/ o.a. Mike Dearborn, Rebekah & Developer // woensdag 28 mei // H7 Warehouse // 18.00 - 06.00

Veel house en techno van ROD in Westerunie
De organisatie Verknipt komt tijdens Hemelvaartsnacht, onder het motto 'niets moet, alles mag', met een nieuwe editie op de proppen. In een nagenoeg uitverkochte Westerunie wordt er maar liefst tien uur lang gedanst op de housemuziek van Frits Wentink, Detroit Swindle, Richy Ahmed, Sidney Charles en de techno van vreemde eend in de bijt ROD. In de Westerliefde geven John Steel, KlangKuenstler en Prunk acte de présence. De avond start om 22.00 en pas om 08.00 uur in de ochtend stoppen de laatste twee dj's, ROD en Prunk, met draaien. Er zijn inmiddels nog zo'n honderd kaarten verkrijgbaar via de voorverkoop.

Verknipt w/ o.a. Detroit Swindle, Richy Ahmed, ROD & Prunk // woensdag 28 mei // Westerunie & Westerliefde // Klönneplein 4-6 // 22.00 - 08.00


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag