Handsome Poets tijdens unieke avond in Keizersgrachtkerk

Voorverkoop sluit morgenavond om middernacht

Redactie ,

3voor12amsterdam organiseert in samenwerking met Hart Op De Tong een bijzondere reeks concerten in de Keizersgrachtkerk. Tijdens de avonden gaan we verder dan de muziek alleen. Het hoe, wat en waarom achter de songs komt mede aan bod tijdens een Q&A sessie die wij tijdens het concert met de artiesten houden. Ook het publiek doet hier aan mee. Tevens dagen wij alle muzikanten uit om met het prachtige orgel een deel van hun repetoire te vertolken.

Typhoon, Giovanca, Spinvis en Eefje de Visser vertelde vorige edities openhartig over hun muziek en muziekbeleving. Aanstaande maandag is het de beurt aan Handsome Poets, die in 2010 doorbraken met hun nummer Blinded. Zij verkochten afgelopen jaren menig zaal uit en stonden in 2011 op Lowlands. Maar hoe kijken zij aan tegen muziekbeleving? Waar komt hun inspiratie voor hun nummers vandaan? Vraag het ze zelf tijdens deze unieke avond!

De voorverkoop is al gestart en loopt tot morgenavond middernacht. Kaarten zijn tot dan 7,50 euro en maandag aan de deur 10,00 euro.


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag