PIAS verhuist naar Amsterdam

Focus is voor platenmaatschappij/distributeur verschoven naar Amsterdam

Timo Pisart ,

De independent platenmaatschappij en distributeur Play It Again Sam (PIAS) verhuist per 12 augustus vanuit Hilversum naar het Y-tech gebouw in Amsterdam. Diverse Nederlandse acts (onder andere Hollandse Nieuwen Krach, Houses, The Mad Trist en The Medics) en vele buitenlandse acts zijn getekend bij PIAS en daaraan gelieerde labels.

Focus is voor platenmaatschappij/distributeur verschoven naar Amsterdam

De independent platenmaatschappij en distributeur Play It Again Sam (PIAS) verhuist per 12 augustus vanuit Hilversum naar het Y-tech gebouw in Amsterdam. De van oorsprong Belgische maatschappij is in 1983 is opgericht en is sinds 1990 ook gevestigd in Nederland. Diverse Nederlandse acts (onder andere Hollandse Nieuwen Krach, Houses, The Mad Trist en The Medics) en vele buitenlandse acts zijn getekend bij PIAS en daaraan gelieerde labels.

"In het verleden was Hilversum het centrum van de entertainmentindustrie, maar voor PIAS is die focus al geruime tijd verschoven naar Amsterdam", verklaart de maatschappij. "Belangrijke relaties, artiesten en poppodia zijn in Amsterdam gevestigd of gebruiken de stad als uitvalsbasis."