Magneet Festival krijgt sleutel festivalterrein

Vooraf feest in Amsterdam Roest bij Magneet Lab #3

Tekst: Anne Caroline Slump ,

Aanstaande zondag 31 juli, om middernacht, overhandigt stadsdeelsecretaris Frank van Erkel de sleutel van het Magneet Festivalterrein op Oostpunt in Amsterdam Oost aan nachtburgemeester Isis van der Wel. Vlak voor de klok twaalf uur slaat, vertrekt vanaf Amsterdam Roest een bonte, artistieke karavaan naar het festivalterrein in Zeeburg voor het feestelijke overhandigingsmoment.

Vooraf feest in Amsterdam Roest bij Magneet Lab #3

Aanstaande zondag 31 juli, om middernacht, overhandigt stadsdeelsecretaris Frank van Erkel de sleutel van het Magneet Festivalterrein op Oostpunt in Amsterdam Oost aan nachtburgemeester Isis van der Wel. Vlak voor de klok twaalf uur slaat, vertrekt vanaf Amsterdam Roest een bonte, artistieke karavaan naar het terrein in Zeeburg voor het feestelijke overhandigingsmoment.

Voordat de karavaan vertrekt organiseert het Magneet Festival vanaf 16.00 uur Magneet Lab #3 in Amsterdam Roest, de derde editie van de clubavond van Magneet, met o.a. optredens van The Don't Touch My Croque Monsiers (TDTMCM).

Het Magneet Festival is een volledig crowd sourced festival waar iedereen zijn eigen ideëen kan opvoeren en wordt gehouden van 19 augustus tot en met 11 september. De programmering is deels tot stand gekomen door 3VOOR12's Hollandse Nieuwe. Check ook de website voor de line-up van het openingsweekend.

3VOOR12/Amsterdam zal gedurende het festival verslag brengen vanaf het terrein. Hou daarom de site in de gaten voor recensies, fotoverslagen en interviews.

Te zien: Magneet Festival, 19 augustus t/m 11 september 2011, Oostpunt, Zeeburg, Amsterdam Oost.