Kaartverkoop Stukafest 2011 van start!

Studenten Kamerfestival dit jaar met o.a. Lucky Fonz, Robin Block en The Tunes

Tekst: Sophie Top ,

Aankomende 23 februari is het weer tijd voor een nieuwe editie van het populaire Studenten Kamerfestival. De kaartverkoop is net van start gegaan en het festival is al weer bijna uitverkocht. Alsof we het hebben over Lowlands, zo hard gaan de kaarten over de toonbank. Wil je Stukafest 2011 niet missen? Haal dan vandaag nog je kaarten!

Studenten Kamerfestival dit jaar met o.a. Lucky Fonz, Robin Block en The Tunes

Het is al weer de vierde editie van Stukafest en ook dit jaar staat er weer het nodige aan Amsterdamse parels in de planning. Denk aan onze eigen Lucky Fonz III, singer songwriter Robin Block en de Amsterdamse band met Franse sound, The Tunes.

De kaartverkoop is dinsdag 8 februari gestart en met een lange rij voor de deur leek het wel alsof Lowlands extra kaarten in de verkoop had. Het aantal kaartjes is beperkt door de kleine setting van de kamers en de kaartverkoop voor Stukafest 2011 gaat hard. Het bordje ‘uitverkocht’ is voor sommige acts dan ook al in zicht, dus wees er snel bij als je dit evenement niet wilt missen. Woensdag 9 februari t/m vrijdag 11 februari zijn kaarten te koop bij CREA Café van 15:30 uur tot 19:00 uur.

Hoe werkt Stukafest?
Stel je eigen programma van drie acts samen, waarbij je keuze hebt uit twintig uiteenlopende optredens van Amsterdamse bodem. Je hebt drie rondes – zoals een bokswedstrijd – en drie acts naar keuze. Op de site van Stukafest zie je wat zich waar afspeelt.

Tijden:
Ronde 1:
20:30 uur - 21:00 uur
Ronde 2:
21:30 uur - 22:00 uur
Ronde 3:
22:30 uur - 23:00 uur
StukaFeest:
23:00 uur - ...

Voor meer informatie over de exacte programmering en de route van de acts, kijk op de website van Stukafest.