GRAM brengt album Play Me uit in Paradiso

Iedere bezoeker wordt voor één avond bandlid

Tekst en beeld: Anne Caroline Slump ,

Op 7 oktober aanstaande, exact dezelfde dag dat het album Play Me uitkomt, viert GRAM de release van dit tweede soloalbum in de bovenzaal van Paradiso. Met gastoptredens van onder andere de blazers van de Amsterdam Klezmer Band & Lucky Fonz III, en het publiek als belangrijk meewerkend voorwerp.

Iedere bezoeker wordt voor één avond bandlid

Op 7 oktober aanstaande, exact dezelfde dag dat het album Play Me uitkomt, viert GRAM de release van dit tweede soloalbum in de bovenzaal van Paradiso. De hoop is nu werkelijkheid, het wordt de favoriete poptempel van zangeres Marg van Eenbergen. Met gastoptredens van onder andere de blazers van de Amsterdam Klezmer Band & Lucky Fonz III, en het publiek als belangrijk meewerkend voorwerp. 

Tijdens de albumrelease roept GRAM iedereen op om zelf een percussie-instrument mee te nemen. "Die avond gaan we ervoor zorgen dat iedereen bandlid wordt. We willen voor één avond letterlijk de grootste band van Nederland zijn dus iedereen is bij deze persoonlijk uitgenodigd. Je hoeft niet eens muzikaal te zijn!"

Om te vieren dat de plaat uitkomt zullen in september een aantal gratis remixen te downloaden zijn op de website van de band. Onlangs was 3VOOR12/Amsterdam bij de opnames van de videoclip Play Me wat tevens het eerste nummer is op het nieuwe album.

Te zien: Release GRAM-Play Me, Paradiso bovenzaal, 7 oktober 2011