Cineville is jarig: feest je mee?

Lang leve de kunstzinnige en onafhankelijke film

Tekst: Robbie van Zoggel ,

Het on- en offline filmplatform Cineville bestaat 2 jaar en viert dit met een goed feest in de Melkweg. Ruim 5.500 pashouders verder wordt de kwaliteitsfilm en de fan in het zonnetje gezet met een rijtje smakelijke optredens van Lola Kite, Tom Trago, Lustige Lola & Weltschmerz en Palmbomen. Voor dit feest kunnen we 2 x 2 kaarten vergeven.

Lang leve de kunstzinnige en onafhankelijke film

Het online en offline platform Cineville bestaat 2 jaar en viert dit met een goed feest in de Melkweg. Binnen relatief korte tijd is de overkoepelende organisatie van het netwerk van 13 Amsterdamse filmtheaters uitgegroeid tot een bekend begrip in de stad en is de site uitgebouwd tot een journalistiek en informatief medium over de kwaliteitfilm. Het huidige ledenbestand telt nu ruim 5.500 pashouders.

Om dit succes goed te vieren wordt de fan in het zonnetje gezet met een feestavond in de Melkweg, en is een rijtje smakelijke optredens geboekt met Lola Kite, Tom Trago, Lustige Lola & Weltschmerz en Palmbomen.

Voor dit feest mogen we 2 x 2 kaarten weggeven. Winnen? E-mail met o.v.v. 'WoensdagWin - Vive La Ville'  je naam en achternaam naar pr@3voor12amsterdam.nl.

Reageren kan tot vrijdag 25 maart 2011 11.59 uur.