3tip12 week 3

Stripavontuur van de Bazzookas, de zen van Rosa Ana en Florian Wolff met TDTMCM

Daan van der Schroeff, Armande Harmsen, Simone van Beek ,

Vooruitblikkend op de komende uitgaansweek en grote festivals en struinend in de mailbox en het internet droppen we met regelmaat een 3TIP12: 3 tips geselecteerd door de redactie. Dit keer een zondagmiddag vol ska met de Bazzookas, de zen van Rosa Ana en Florian Wolff doet het met de tosti's uit Amsterdam-Noord.

Het stripavontuur van de Bazzookas

Al om 14:30 uur barst er zondag in Paradiso een skafeest los van ongekende omvang met de Bazzookas. Hun strip-album en nieuwe cd Kaboem! leverden al lovende recensies op. Terwijl zij hun nieuwe nummers de zaal in slingeren, laat striptekenaar Nozzman zich inspireren tot het maken van een masterpiece. Er is niet één voorprogramma, maar wel vijf door de Bazzookas geselecteerde bands. Middels een minivoetbaltoernooi in de Grote Zaal wordt vooraf de rangorde van optreden bepaald. Bazzookas en Nozzman, Paradiso, zondag 22 januari 2012, 14:30 uur

Rosa Ana dropt video In Zen

Zoals de Amsterdamse MC Rosa Ana ons al vertelde tijdens het interview in december 2011, komt haar album Puro Amor er aan. Nu is de video van haar nieuwe track In Zen uit, afkomstig van dit album. In Zen is daarom deze week de tip van 3voor12 Amsterdam.

Milieuvriendelijke reus samen met TDTMCM

Aankomende dinsdag 24 Januari treedt Florian Wolff (GMR) samen met The Don't Touch My Croque Monsieurs (TDTMCM) op in de Nieuwe Anita. 
Florian Wolff werd op de site van de Nieuwe Anita aangekondigd als grote milieuvriendelijke reus. Florian staat namelijk voor duurzaam: hij werkt een paar dagen per week in een natuurwinkel, richtte in 2010 de Green Tour op en zelfs zijn laatste album The Nature of Things is ecologisch verantwoord.
De uit Amsterdam Noord afkomstige band TDTMCM is gek. Ze worden door de Nieuwe Anita aangekondigd als Tuig. Laat deze video's en hun website voor zich spreken en kom ze live checken de 24ste. Florian Wolff & TDTMCM, de Nieuwe Anita, dinsdag 24 januari 2012, 20:00 uur