Freshcotton's thuiswedstrijd

Streetwear label viert feest tussen de fashionista's op AIFW

Fotografie: Joel Frijhoff ,

Tijdens de Amsterdam International Fashion week gaf de Nederlandse webshop Freshcotton, die street fashion op de kaart zette, een verjaardagsfeestje vanwege hun tienjarig bestaan. 3voor12/Amsterdam dook met camera de pit in, om de sfeer te proeven.

Thuiswedstrijd Amsterdam

Grote namen binnen de Nederlandse hiphop scene, waaronder Sticks, Jiggy Djé en Winne treden onder andere samen op tijdens dit verjaardagsfeest. Mr.Polska neemt vanavond Nouveau Riche mee voor het echte feestje en Snelle Jelle, Henzel & Disco Nova en FeestDJRuud feliciteren Freshcotton op het eind van de avond.

Amsterdam is daarnaast vanavond goed vertegenwoordigd. Niet alleen Akwasi representeert als host van de avond onze hoofdstad, maar ook Leroy van Zwart Licht geeft acte de présence. Skinto verschijnt op het podium namens Nebulon en FS Green entertaint de kleine zaal tot in de late uurtjes. Een Andrew Makkinga die eind van de avond ingezet wordt als mc bij de set van Gomes. Ondanks dat de meeste bezoekers gemiddeld een uur buiten in de rij hebben staan kou kleumen, maken de sfeer en knallende podiumacts dit bij binnenkomst goed. Hierbij het fotoverslag.