Lowlands viert alvast feest!

Pre party Club Llow in Desmet Studio's Amsterdam

Tekst: Anne Caroline Slump | Beeld: Sanne Couprie ,

Nog anderhalve maand en dan is het weer tijd voor Lowlands! Om dit heuglijke feit te vieren mag een selecte groep Lowlandsgangers en -liefhebbers al vast in de stemming komen bij Club Llow in Desmet Studio's in Amsterdam.

Pre party Club Llow in Desmet Studio's Amsterdam

Het moment is bijna daar en volgens de @Lowlandscounter op Twitter is het nog maar 48 nachtjes slapen. Hoogste tijd dus om je luchtbed weer eens te testen en je verrotte gympies te voorzien van een lik schoensmeer en nieuwe veters. Leer alvast weer de plattegrond van het terrein uit je hoofd en trek (ondanks het feit dat Kees van Hondt schittert door afwezigheid) nog gauw even een sprintje naar de speelgoedwinkel voor het alombekende opblaasdier en die onmisbare zwembandjes. Laat de Lowlandsvlinders maar weer los in je buik en geniet alvast van het beeld van ons allen legendarische bekertjesrapers want het wordt er naar alle waarschijnlijkheid weer eentje voor in de boekjes.

Lowlands viert in een bomvolle Desmet Studio's alvast een klein feestje, gewoon omdat het kan. Een avond vol blije Club Llow-winnaars, live radio, retegoeie muziek, comedy en het gesproken woord. Met optredens van Chef'Special, Lennaert Maes, Kluun, dEUS, De Jeugd van Tegenwoordig, DeWolff en een blik nieuwe namen!

Nieuwe namen Lowlands 2011:
Graffiti6, Crystal Fighters, Selah Sue, The View, Friendly Fires, Stephen Marley, Young The Giant, White Denim, Trolley Snatcha, Borgore, Mariachi El Bronx, The Maine, Customs, Mona, Smith Westerns, Swing Zazou, Trippple Nippples.

Gezien: Club Llow, Desmet Studio's Amsterdam, 30 juni 2011