Even Voorstellen... Travlin' Tunes

Amsterdamse acts presenteren zichzelf

Travlin' Tunes, een samenwerkingsverband tussen singer-songwriters Nadie, miRco en Luke Nyman, presenteert zichzelf. "Wij repeteren aan de keukentafel met veel te veel kruidenthee en rode wijn."

Amsterdamse acts presenteren zichzelf

Wie zijn jullie?
Travlin' Tunes - een samenwerkingsverband tussen drie Amsterdamse singer-songwriters:Nadie, miRco en Luke Nyman.
 
Wat voor muziek maken jullie?
Beatlesque pop, cabaret, Hendrix op banjo, nederpop, murderballads en kuntry liedjes. Het is echt een mengelmoes. Drie verschillende stijlen, drie verschillende persoonlijkheden die elkaar toch de ruimte geven op het podium en in hun liedjes. Een Engelsman, een mooie dame met dito stem en een oude nederrocker. 
Hoe is jullie act ontstaan?
Het is soms heel erg saai om drie keer een half uur naar een singer-songwriter te kijken. Wij proberen er wat meer 'schwung' aan te geven door samen te zingen en samen te spelen, zodat de dynamiek een beetje verdeeld wordt. Een beetje Crosby, Stills, Nash & Young. Bovendien kun je meer publiek trekken, iedereen kent wel iemand ergens. Je bundelt muziek, kennis en contacten - symbiose (hopen we).
Waar komt jullie naam (Travlin’ Tunes) vandaan?
We zijn liedjesschrijvers op toer. We komen alleen samen om te toeren. Ieder doet zijn eigen ding en om een mooie volle avond te trekken in de kroeg spelen we samen en begeleiden we elkaar.
Waar repeteren jullie?
Aan de keukentafel met veel te veel kruidenthee en wijn.
Waar kunnen we jullie de komende tijd live zien?
Wauw. Twintig optredens door het hele land. Van Leeuwarden, Alkmaar, Oss, Den Bosch (samenwerkingsverband met Live In Your LivingRoom) tot Blijburg, Sappho, Cafe Bax, Radio 5 en nog het één en ander.
Waarom moeten we jullie in de gaten houden?
Het is leuk en verfrissend om weer eens een andere insteek te zien. We zijn serieus, we zijn grappig, we zijn verstild, we maken lawaai. We geven elkaars liedjes de ruimte en toch klinken ze anders. Net even anders ook dan de keer die gaat volgen.
Wat willen jullie nog aan de bezoekers van 3VOOR12/Amsterdam kwijt?
Kom eens kijken naar NIET MEER VAN HETZELFDE.