Ontvang de 3VOOR12/Amsterdam nieuwsbrief en WIN!

Maak kans op vrijkaarten voor de finale van de Amsterdamse PopPrijs!

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

Na een hele lange periode van afwezigheid, werd in september weer de maandelijkse nieuwsbrief van 3VOOR12/Amsterdam verstuurd. Deze maand kun jij kans maken op 5x twee vrijkaarten voor de finale van de Amsterdamse PopPrijs!

Maak kans op vrijkaarten voor de finale van de Amsterdamse PopPrijs!

Na een hele lange periode van afwezigheid, werd vorige maand de maandelijkse nieuwsbrief van 3VOOR12/Amsterdam weer verstuurd. Naast een handig overzicht van de leukste, beste of meest interessante artikelen, willen wij met deze nieuwsbrief onze abonnees ook graag nog iets extra’s bieden. 

Daarom kun je deze maand kans maken op 5x twee vrijkaarten voor de finale van de Amsterdamse PopPrijs die dit jaar alweer voor de vijftiende keer wordt georganiseerd door Stichting GRAP. Uit bijna 100 aanmeldingen zijn dertig bands geselecteerd, waarvan zes bands op zaterdag 13 november in de finale in de Melkweg (the Max) zullen aantreden.

Begin deze week zal de nieuwsbrief van oktober worden verstuurd met daarin uitgelegd hoe je kans kunt maken op deze vrijkaarten. Ontvang je de nieuwsbrief van 3VOOR12/Amsterdam nog niet? Schrijf je dan hier snel in!