Brakke Grond en 3VOOR12/Amsterdam organiseren Sonic Soirée

Vlaams-Amsterdams festival Sonic Connections gaat maandelijks en intiem

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

3VOOR12/Amsterdam wordt mediapartner bij Sonic Soirée in de Brakke Grond. Deze maandelijkse avond wordt een intieme versie van Sonic Connections. De eerste editie is donderdag 2 december, met Flying Horseman, Blackie & The Oohoos, Saelors en Uinko Eerenstein. Wij geven 5x2 kaarten en cd's weg.

Vlaams-Amsterdams festival Sonic Connections gaat maandelijks en intiem

3VOOR12/Amsterdam wordt mediapartner bij Sonic Soirée in de Brakke Grond. Deze avond zal telkens geprogrammeerd worden door Club Cornflakes, en is in feite de maandelijkse intieme versie van Sonic Connections, het pop- en rockfestival in de Brakke Grond dat sinds 2009 telkens begin april plaats vindt. De Brakke Grond wil met een vaker terugkerende avond nog meer ruimte bieden aan Vlaamse en Amsterdamse opkomende acts. 

De eerste editie is donderdag 2 december, met Vlaamse bands Flying Horseman, Blackie & The Oohoos en de Amsterdamse Saelors en Uiniko Erenstein. Meer informatie over het programma vind je op de site van de Brakke Grond.

De redactie heeft de bands gesproken en het gehad over hun lievelingseten, relaties en veel muziek; de interviews zijn hier de komende dagen op de site te vinden.

WIN: 3voor12/Amsterdam geeft 5x2 kaarten weg

Reageer en mail je volledige naam t.a.v. Sonic Soiree 1 naar info@3voor12amsterdam.nl. Onder de reacties verdelen we ook 1 cd van Blackie & The Oohoos en 1 cd van Flying Horseman.

Reageer voor woensdag 1 december, 11.59, Winnaars krijgen daarna bericht.