Win: 2x2 kaarten Club Cornflakes #2 in Occii

Alternatief talent op 2 april: Knalpot, Eklin en Saelors.

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

Drie Nederlandse beloften staan vrijdagavond 2 april in Occii. Voor slechts vijf euro zijn Knalpot, Eklin en Saelors te bezichtigen met het nodige visuele spektakel van Amy Lockhart en Devils Haircut Visuals. Je kunt via ons echter ook gratis naar binnen.

Alternatief talent op 2 april: Knalpot, Eklin en Saelors.

Club Cornflakes is de nieuwste avond voor alternatieve bands in Amsterdam. Club Cornflakes focust zich op eigenzinnige Nederlandse acts, die het aandurven onvoorspelbare muzikale keuzes te maken. Club Cornflakes zoekt de grenzen op: volgens de organisatie gaan jazzrock, 80ies disco, avant-gardistische noise en experimentele drum ‘n bass heel goed samen op één avond voor slechts vijf euro.

Op de tweede editie (vrijdag 2 april in Occii) staan drie beloftevolle acts: Knalpot stond vorig jaar op Lowlands en op de uitverkochte eerste Amsterdam Dance Event-dag van Trouw, Eklin stond al eens in een uitverkochte De Nieuwe Anita en Saelors is meegenomen in de Unsigned CD van Muziek Centrum Nederland - een album dat eerder Voicst en Opgezwolle van ongesigneerde acts tot hollandse helden hielp. Naast deze drie talentvolle acts is er met animator Amy Lockhart en Devils Haircut Visuals voldoende visueel spektakel te beleven.

Wil je er gratis bij zijn? Stuur dan 'Sub Cornflakes' naar info@3voor12amsterdam.nl. Vergeet niet je volledige naam te vermelden.