Tweede editie Club Canapé

Serie huiskamerconcerten van 26 tot en met 29 november

Tekst: Janna Schouten ,

Tijdens het vierdaagse festival Club Canapé wordt elke dag een andere woonkamer omgetoverd tot podium. Het Amsterdam Songwriters Guild levert de artiesten.

Serie huiskamerconcerten van 26 tot en met 29 november

Live in Your Living Room organiseert van 26 tot en met 29 november 2009 in samenwerking met het Amserdam Songwriter Guild (ASG) de tweede editie van huisconcertfestival Festival Club Canapé te Amsterdam. Club Canapé is een vierdaags huiskamerfestival waar dit artiesten van het Amsterdam Songwriter Guild, veelal singer/songwriters, hun materiaal in de intieme setting van een huiskamer akoestisch ten gehore zullen brengen.

Iedere avond vindt Live in Your Living Room plaats in een andere huiskamer verspreid over de stad. Dit jaar zijn de concerten onder meer in het prachtige 'schoolmeesters-huis' van Edwin Kool in Amsterdam-Noord en bij Annemiek Mattern die een stadsvilla bewoont aan het begin van Watergraafsmeer.

In vier dagen zullen in totaal twaalf acts van het ASG een akoestische performance geven. Festival Club Canapé barst daarmee ook dit jaar weer van het talent. Het programma bestaat uit een mix van beginnende en al gelauwerde artiesten.

Dit jaar spelen onder meer Lake Montgomery (winnaar Mooie Noten 2009), Fabiana Dammers (winnaar van de Grote Prijs van Nederland 2008) en Robin Block (winnaar van de Muzikantenprijs, Grote Prijs van Nederland 2008). Daarnaast was Case Mayfield dit jaar finalist bij Mooie Noten en trad Noam Vazana op in Carnegie Hall in New York. Nieuw talent is er in de vorm van artiesten zoals Leendert, Roger Hammond en Anne Roos Rosa de Cavalho.

Het schema:

26 november 2009
Host: Peter Clercx, Blankenstraat 410
Programma:
- Eva Ellingsworth
- Lake Montgomery,
- Ro Halfhide, voorman van Amsterdam Songwriter Guild

27 november 2009
Host: Martha Meerman, Conradstraat 423 AB
Programma:
- Noam Vazana
- Anne Roos Rosa de Cavalho
- Robin Block,

28 november 2009
Host: Edwin Kool, Zuideinde 296
Programma:
- Fabiana Dammers
- Case Mayfield
- Roger Hammond

29 november 2009
Host: Annemiek Mattern, Nicolaas de Roeverstraat 3
Programma:
- Celine Cairo
- The Secret Love Parade
- Leendert

De concerten beginnen om 20.00 uur en de entree bedraagt 10 euro, daarbij zijn de hapjes en drankjes inbegrepen. Reserveren kan met vermelding van de naam van de artiesten, de datum en het aantal gewenste kaarten via e-mail, op reservering@liveinyourlivingroom.nl.