De Nachtspelen Wintereditie: Winnen is belangrijker dan meedoen

Maar na drie biertjes was menig deelnemer dat vergeten

Tekst en foto's: Bibi Eckhardt ,

Het Westergasfabriek-terrein was zaterdagnacht decor van de halfjaarlijkse Nachtspelen. Dit keer tijd was het tijd voor de wintereditie. Tientallen fanatiek uitgedoste teams streden vanavond een strijd waarin winnen belangrijker is dan meedoen. 3VOOR12/Amsterdam deed verslag.

Maar na drie biertjes was menig deelnemer dat vergeten

Zaterdag 21 november is het Westergasfabriekterrein omgetoverd tot het decor van Olympique's Nachtspelen Wintereditie. Het is de zesde maal dat de nachtspelen georganiseerd worden. Net als de voorgaande edities is de avond weer een groot succes met goede muziek, fanatieke deelnemers en een geweldige sfeer.

Tientallen prachtig uitgedoste teams zijn vanavond samengekomen om te genieten van dj's als Benji Boko, Egbert jan Weeber en dj Marnix, de spelen, elkaars kostuums, het decor en bovenal de rijkelijk vloeiende drank. Volgens de organisatie is het motto van de avond: “Winnen is belangrijker dan meedoen”, maar menig deelnemer lijkt dit na enkele biertjes weinig meer te deren. “Oh ja, spelen, dat was ik even vergeten geloof ik” aldus een deelnemer die het erg naar zijn zin lijkt te hebben.

Gezien: De Nachtspelen Wintereditie
Westergasfabriekterrein, 21 november 2009