ADE hoeft helemaal geen rib uit je lijf te kosten. Artiesten als Boys Noize, David Vunk, DJ Stingray, Ellen Allien, Peach en Freddy K kan je volgende week gewoon gratis zien. Hier zijn veertien tips voor kosteloze feestjes.

RAW RAVE

Waar: onder het Rijksmuseum
Wanneer: donderdag 19.00 - 23.00 
Wie: De Staat, TITIA, Boys Noize 

Dit jaar aan een vrij opmerkelijke combinatie acts de eer om de show onder het Rijksmuseum te spelen. Vorige jaren werd dit gedaan door o.a. Underworld en Maceo Plex, dit jaar is de headliner niemand anders dan De Staat. De Nijmeegse band die als headliner op Lowlands voor een van de meest spraakmakende sets van het jaar zorgde wordt vergezeld door Amsterdamse dj TITIA en Berliners Boys Noize. De kaartjes zijn gratis maar gaan wel via loting. Je kan je opgeven tot 13 oktober via deze link. Op de 15e zullen de winnaars bekend worden gemaakt. 

ADE Hangover

Waar: NDSM-werf 
Wanneer: zondag 12.00 - 23.00 
Wie: Dave Clarke, Pablo Discobar, David Vunk, Tijana T, Joost van Bellen, Cosmic Force, Sjamsoedin, DJ Boring, Brass Rave Unit en veel meer. 

Eigenlijk ben je elk jaar te brak om hier daadwerkelijk naartoe te gaan, maar laten we dit jaar gewoon weer een poging wagen. De Hangover op de NDSM-werf heeft naast vier podia met allerlei soorten dj's ook allemaal standjes met uitbrakvoer en een vinylmarkt. 

Delsin Electric Café

Waar: Oumuamua (Asterweg 15B)
Wanneer: zondag 15.00 - 23.59
Wie: mystery line-up

Amsterdams technolabel Delsin bracht eerder sicke platen uit van Artefakt, Yan Cook en Aardvarck. Zondag hosten ze een mysterieus dagje in Oumuamua. Voor enige houvast: lees hier ons interview met labelbaas Peel Seamus/Marsel (mét Best of Delsin Records-Spotifyplaylist).

Bordello A Parigi instores

Waar: Bordello A Parigi (Oudezijdskolk 71)
Wanneer: woensdag 18.00 - zaterdag 21.00 
Wie: o.a. David Vunk, Optimo, Peach, Peach b2b Pieter Jansen, Jetti & Post 

Het Delftse label viert zijn derde verjaardag in hun Amsterdamse stekje. Woensdag is voor Berliner club Salon Zur Wilden Renate en daar draaien o.a. BAR-programmeurs Jetti & Post een setje. Donderdag bundelt Rotterdamse dj David Vunk de krachten met Peach, een Canadese house-dj die naam aan het maken is in de queerscene (en later die avond dan ook draait op Spielraum). 

Rush Hour instores

Waar: Rush Hour Store
Wanneer: woensdag 17.00 - zaterdag 19.00
Wie: special guests 

Meer instores! De deur van de Rush Hour-winkel wordt tijdens ADE steevast platgelopen door de fanatiekste selectors en crate diggers van de wereld. Het toeval wil dat dat nou eenmaal vaak dj's zijn, die het ook nog eens prima vinden om even achter de draaitafels plaats te nemen als ze er toch zijn. Verwacht een gezellige drukte waarin je danst op andermans tenen en dj's die je dacht te kennen platen hoort draaien waarvan je anders nooit geweten had dat ze bestonden. 

DOGMA x Nous'Klaer

Waar: Oumuamua (Asterweg 15B)
Wanneer: zaterdag 14.00 - zondag 03.00 
Wie: o.a. Oceanic, Tammo Hesselink, Meetsysteem, Jetti & Post 

Hij stond stiekem al in het normale tiplijstje en begint een vaste prik te worden: de samenwerking van Rotterdamse label Nous'Klaer met Amsterdamse underground-evenementenorganisatie DOGMA. Welke mooie melodieën gaan Oberman en Oceanic draaien? Hoe zit het met de rijzende ster van Kia? En hoe zit het met de subtiele, hypnotische techno van ISOTOOP's Van Anh? Mooi moment om even in te checken bij de nieuwe Amsterdamse aanwinst Oumuamua.

Zwart Goud In-store Festival Vol. 2

Waar: Zwart Goud (Geldersekade 89s) 
Wanneer: woensdag (17.00 - 20.00), donderdag (19.00 - 21.00), vrijdag (17.00 - 20.00), zaterdag (15.00 - 20.00), zondag (15.00 - 18.00)

Wie: o.a. RØDHÅD, Tijana T, Adiel, panel van Freddy K 
De tweede jaargang van het Instore-festival van platenzaak Zwart Goud. Op zaterdag host Freddy K er zijn eigen panel over het belang van vinyl. Zaterdag wordt de knaller, dan draaien RØDHÅD, Tijana T en Adiel. Het hele programma check je hier

Overdag bij Radio Radio

Waar: Radio Radio (Pazzanistraat 3) 
Wanneer: woensdag tot zondag van 12.00 - 20.00

Wie: o.a. Kölsch, John Talabot b2b Jasmín, Ellen Allien, Marcel Dettmann
Het volledige dagprogramma in Radio Radio is gratis, en grotendeels handen van Clone Records, het label waar onder andere Dopplereffekt, Legowelt en I-F platen op uitbrachten. De krenten in de pap zijn op woensdag de showcase van Dublab met o.a. Suzanne Kraft en Peaking Lights, donderdag die van Marcel Dettmanns label Bad Manners gevolgd door Ellen Allien's Vinylism. Hier kan je gewoon gratis naar vinylsets van DJ Stingray, Freddy K en de gastvrouw zelf. Vrijdag komt internationaal undergroundcultuur-platform Worldwide FM langs, met o.a. Kölsch, Paula Tape, Axel Boman en Kompakt in hun entourage. De zondag is voor het Spaanse label Hivern Disc, die o.a. een b2b tussen John Talabot en Jasmín op hun line-up hebben gezet. Het hele weekprogramma check je hier

DJ Mag x Floating Points

Waar: Claire 
Wanneer: donderdag 17.30 - 21.30
Wie: Floating Points, Kamma 

DJ Mag host een avondje rond hun paradepaardje van de maand oktober: Floating Points. Hoewel hij vanaf deze herfst gaat touren met een liveset, doet hij de avond voor de albumrelease van nieuwe plaat Crush gewoon een intieme dj-set, met de Amsterdamse Kamma als support. Via het Facebookevenement kan je jezelf op de gastenlijst zetten, maar hierna geldt nog steeds wie het eerst komt, die het eerst maalt. Naast het net gevist? DJ Mag zorgt voor een livestream van de set. Ook niet onbelangrijk: Claire moet haar deuren sluiten en dit is een van de laatste kansen om daar naar een evenement te gaan. 

Modular Synth Night in /K

Waar: Studio /K (Timorplein 62)
Wanneer: zaterdag 21.00 - 03.00 
Wie: o.a. Cultuurschok, Boris Scorpio, Betasquare, Rowe, Almost n Sync 

In verband met het honderdjarig bestaan van elektronische instrumenten organiseert Studio /K een gratis nacht met heel veel modulaire synthesizers. 

 

A Soiree with Boogie Angst

Waar: Tolhuistuin (IJpromenade 2)
Wanneer: vrijdag 19.00 - 23.00 
Wie: dj-sets van Kraak & Smaak, Knight One en Feiertag 

In de IJzaal van de Tolhuistuin in Noord viert Kraak & Smaak de release van hun nieuwe album Pleasure Centre, met bevriende dj's. 

Armada Invites

Waar: Armada Music (Pilotenstraat 6-K)
Wanneer: donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 
Wie: o.a. ARTY, Bob Sinclar

Kom gezellig langs op kantoor bij Armin van Buuren! Donderdag kan je op het hoofdkwartier van zijn label Armada terecht voor trance, vrijdag voor house en melodische techno, zaterdag hosten ze een progressive & crossover-avond. Je moet wel even RSVP'en van tevoren, wat een minisollicitatietje inclusief motivatie en check van je Facebook- of Instagrampagina inhoudt. 

BRET x Something Happening Somewhere

Waar: De Tuin van BRET (Kastrupstraat 11A)
Wanneer: donderdag (16.00 - 23.00)
Wie: o.a. Nadia Struiwigh, Ultrastation (Cosmic Force + Nuno dos Santos), Secret Special Guest 

Het label Something Happening Somewhere van Nuno Dos Santos strijkt neer in de tuinen van BRET, en hij neemt onder anderen de rijzende ster Lewski en Mark du Mosch ook mee. En de vraag is natuurlijk: wat gaat Nadia Struiwigh doen? Een ambient technoset, of industriële dance? Op vrijdagavond organiseert BRET overigens ook nog een gratis avond met Nothing Toulouse, de Amsterdamse dj, én een releaseparty van De Lichting

MARY GO WILD instores

Waar: MARY GO WILD (Zeedijk 44) 
Wanneer: woensdag - zondag 
Wie: o.a. Secret Cinema 

Nóg meer in-stores, dit keer in platenzaak MARY GO WILD. Het startschot wordt gegeven door The Rad Pack (Joost van Bellen, Willie Wartaal en Mason). Verder worden dagelijks intieme sessies georganiseerd, met als leukste die rond ontbijt-tijd. En, lief van ze, het plan is ook daadwerkelijk dat ze daar hapjes en drankjes bij regelen. 

ADEV: Het hek van de Dam

Waar: de Dam 
Wanneer: zaterdag 13.00 - 20.00 
Wie: ADEV (Amsterdam Danst Ergens Voor)

Een beetje kromme tip voor in dit lijstje, want dit is in zekere zin een anti-ADE-evenement. Of in ieder geval, het is een protest tegen de gevestigde orde, tegen de strakkere regelgeving rondom cultuur en vóór meer vrije ruimte in de stad. 

Compleet overzicht

(Check wel even in het evenement of je je moet aanmelden)

Woensdag 16 oktober

Charlie & Joss + Friends
Café Struik (Rozengracht 160)
23:00 – 08:00

GDE We all dance together!
Café The Queen's Head (Zeedijk 20)
21:00 – 01:00

Plaisirs Sonores Records Showcase
Baime (DK) / Budakid (NL) / Darin Epsilon (US) / Hicky & Kalo (CA) / Modeplex (DE) / Nordfold (NL) / Rauschhaus (DE) / Soul Button (DE) / Strinner (GB)
Feijoa (Vijzelstraat 39)
17.00 – 01.00

Moulton Music Ice Cream Social
Till Von Sein / David Harness / Homero Espinosa / Allen Craig / Cubase Dan / Special guest TBA
JD Williams Whisky Bar (Prinsenstraat 5)
14.00 – 21.00

Authentic Afro
Aluku Rebels (UK) / Cee Elassaad (Morocco) / Cisco De Sol (SA) / Cory Centric (UAE) / Fiddla (UK) / George North (Greece) / Mr Silk (Uk) / Pascal Morais (NL) / Vanco (SA)
JD Williams Whisky Bar (Prinsenstraat 5)
21.00 – 03.00

ADE The Kashmir Lounge
Kashmir Loung Dj Café
20.00 – 01.00

Dvine x Label Worx Ade Mixer 
Victoria Plaza Hotel (Damrak 1-5)
19.00 – 01.00

The Majesty, East Meets West
BB Deng (CN) / Biliguudei (MN) / David Leese (NL) / Mickey Zhang (CN) / Minitech Project (NL)
San Francisco Bar (Zeedijk 40)
Woensdag 21.00 – 04.00

Rave Affair Festival Showcase
San Francisco Bar
Woensdag 16.00 – 21.00

Lost in Amsterdam pres. by Future House Cloud & S2G Productions
GL only: register
SOHO (Reguliersdwarsstraat 36)
20.00 – 01.00

BBR Records & Bewild Records
Suzy Wong
21.00 – 04.00

A night with Stereophonic
Claudio Ferrone (IT) / Gianluca Nasci (IT) / Marco Giannone (IT) / Mauri Fly (IT) / Paolo Barbato (IT) / Simon Emme (IT) / Tiziano Ghezzo (IT)
The Tara (Rokin 85-89) 
21.00 – 01.00

Tokyo Connection
The Tara (Rokin 85-89)
18.00 – 22.00

Colorful: Get together ADE
Waterkant (Marnixstraat 246)
18.00 – 03.00

Statement! Music Label Night, powered by ABN Amro Sport & Enter.
Dam 2
18.00 – 23.00

Donderdag 17 oktober

Minitech Recordings ADE 2019
Minitech Recordings 
* Gratis tussen 15.00 – 17.00  
John Doe (Rembrandtplein 31) 
15.00 – 22.00

Trye House record release party
Kashmir Lounge DJ Café
12.00 – 16.00

Ballroom x Throne Room Official Meet & Greet
Ballroom Records (DE) met Throne Room Records (UK) 
50:HERTZ (Bar Lunar) (Halvemaansteeg 14)  
12.00 – 22.00

Open Bookings Showcase
Open Bookings 
50:HERTZ (Bar Lunar) (Halvemaansteeg 14)  
22.00 – 04.00

Exit 32 Recordings x Black Gold 
Vinyl only sets van Exit 32
Black Gold Amsterdam 
14.00 – 18.00 

Bad Manners Records Showcase 
ADIEL / Exterminador / VRIL / Special Guest 
Radio Radio (Pazzinistraat 3)
13.00 - 17.00 

Percolate x One House Artists
Café Struik (Rozengracht 160)
BELLA / Dan Shake / Demuja / Eli Soul Clap (aka Bamboozle) / Jamie 3:26 / Jasper James 
17.00 - 04.00 

House My Disco
Terri B! & Carillo 
Café The Queen's Head (Zeedijk 20)
20.00 – 02.00

Connect.ASIA 
Escape Club (Rembrandtplein 11)
17.00 – 22.00

We Are E Showcase
Bas Dobbelaer / Some Chemistry / Tunnelvisions / unders 
Feijoa (Vijzelstraat 39) 
17.00 - 01.00 

20 Years InDeep'n'Dance Records & 10 Years Techno Tuesday Amsterdam
Berry (NL) / Dekra (TN) / Dexon (NL) / Soufianej (NL)
InDeep'n'Dance (Rozengracht 60)
18.00 – 21.00

Gents & Dandy’s Records Showcase
Quadrakey / Khillaudio / 22 Weeks / Rawdio / Le Babar / Max Telaer
JD Williams Whisky Bar (Prinsenstraat 5)
14.00 – 19.00

Funk You!
Lowfrequency Recordings
JD Williams Whisky Bar (Prinsenstraat 5)
21.00 – 03.00

Evermix x DTLA
David Penn (ES) / Josh Butler (GB) / Junior Sanchez (US) / Miguel Campbell (GB) / Paul Sparkes (NL) / Redux Saints (US) / Timo Maas (DE) / Tocadisco (DE)
Panama (Oostelijke handelskade 4)
16.00 – 21.00

On Board! CeCe Rogers and more
CeCe Rogers en meer 
PRIK (Spuistraat 109)
22.00 – 01.00

MiSFiT / Dynamo Recordings Showcase ADE 2019
San Francisco Bar (Zeedijk 40)
16.00 – 22.00

Techmate Showcase ft. Nusik
O.a. Mitch de Klein b2b Hollt 
San Francisco Bar (Zeedijk 40)
22.00 – 04.00

Budapest Beats
Three Sisters Pub (Rembrandtplein 19)
22.00 – 04.00

GaGa In Da House
GaGa Recordings 
The Tara (Rokin 85 - 89)
20.00 – 01.00

Redhead Agency x Foxx Records Network Party
The Tara (Rokin 85 - 89)
18.00 – 22.00

Axe Music presents senses
De Loft (Overhoeksplein 1)
00.00 - 03.30

Vrijdag 18 oktober

BRET x De Lichting
De Lichting presenteert hun derde 2x12, 'Drie'
De Tuin van BRET (Kastrupstraat 11a)
16.00 - 23.00

Gather Round
Brigado Crew (BR) / Daniele Di Martino (DE) / Paul Nolan (GB) / Rinzen (US)
Feijoa (Vijzelstraat 39)
17.00 – 01.00

Black Kat & Toxic
Bar Lunar (Halvemaansteeg 14)
12.00 – 22.00

Technologic Recordings Showcase
Bar Lunar (Halvemaansteeg 14)
22.00 – 04.00

Creationz Black & Harde Tak Showcase – Free afterparty
Bar Lunar (Halvemaansteeg 14)
04.00 – 08.00

BRET x Nothing Toulouse
Japser Nijland / Vinex City Movement
BRET (Orlyplein 76)
17.00 – 22.30

E314 Agency – A Belgian Takeover
Bjeor / Exalt / Gay Haze dj's (Fais Le Beau & Vieira) / Innershades / Kiani & his Legion / Maniok / Sixsixsixties (SPEK)
Café Struik (Rozengracht 160)
17.00 – 08.00

Local Heroes Of House
LGBT scene dj's: Bo Monde / Gian Battista
Café The Queen’s Head (Zeedijk 20)
22.00 – 03.00

Lampenkap BRRL
Miss Dominguez / G.A.B.Y / Jaydee / J-Richards / Luke Warren (GB) / T-Gray
Club NL (Nieuwezijds voorburgwal 169)
14.00 – 17.00

ADE: Bmkltsch Bash
BMKLTSCH RCRDS
Clubhouse (Kattenburgerstraat 5)
13.00 – 01.00

I Am Different x Time Code Radio
Bilboni, Dimitri J / Fanatic Funk /  DJ Filip Fisher / Lobor D / Leo Fragogiannis / Nigel C / Stanny Abram / Tom Gepard / Veljko Jovic
InDeep’n’Dance Records (Rozengracht 60)
13.00 – 16.00

Label Shindig!
JD Williams Whisky Bar (Prinsenstraat 5)
13.00 – 21.00

THIS!
Viva Recordings 
JD Williams Whisky Bar (Prinsenstraat 5)
21.00 – 03.00

KOMPAI
Rossko / Boris Werner & Wouter S /YAYA & Luuk van Dijk / Locklead & Sanja
Kopstootbar (Marnixstraat 429) 
22.00 – 05.00

Iconyc & Krafted present One Night In Amsterdam
ICONYC & Krafted
50:HERTZ Housecafé (Thorbeckeplein 16 -18) 
18.00 – 05.00

NCS Night Space at ADE 2019 (Showcase)
Egzod / Ellis / Ship Wrek / WATEVA / RetroVision
Club Maïa (Korte Leidsedwarsstraat 14)
17.00 – 21.00

Pllek Live Stage w/ Mitú
Mitú (live), support: Anèl & Marcelo Umaña
Pllek (Tt. Neveritaweg 59)
23.00 – 03.00

Women of House
PRIK (Spuistraat 109)
22.00 – 01.00

Hello Tech/No! Showcase
Catsinka / DJ Benjamin / Bigstate /Baran Ertem 
PRIK (Spuistraat 109)
20.00 – 22.00

Music Connection
DJs will / Ego / Mario Tartaglia / Federica Carparelli
The Rolling Rock Kitchen (Distelweg 451)
12.00 – 18.00

Valerio Sinatra and friends
The Rolling Rock Kitchen (Distelweg 451)
18.00 – 03.00

D3ep In The Dam
D3ep Radio Network
De Kroon (Rembrandtplein 17-1)
22.00 – 01.00

Throne Room Ade Label Showcase 2019
Throne Room Records 
San Francisco Bar (Zeedijk 40) 
20.00 – 05.00

Hypnotic School X Phonica School at San Francisco Bar
Workshops en livesessies 
San Francisco Bar (Zeedijk 40)
15.00 – 20.00

Lawrence Apaga presents: Forestland Amsterdam
Suzy Wong (Korte Leidsedwarsstraat 45)
17.00 – 22.00

Astronaut Music & KKC Presents: The Core
The Tara (Rokin 85 - 89)
21.00 – 03.00

Demo Drop White Line Music
White Line Music Showcase 
The Web (Sint Jacobsstraat 6)
19.00 – 02.00

KD Soundsystem & Friends
Waterkant (Marnixstraat 246)
22.00 – 04.00

Zaterdag 19 oktober

Funk'n Deep & MNTRA ADE Showcase
LOCO & JAM / Agent Orange / Jason Fernandes / Giovanni Carozza
Bar Lunar (Halvemaansteeg 14)
12.00 – 22.00

Freddy K presents CHAIN 
Een panel over het belang van vinyl 
Zwart Goud (Geldersekade 89s)
15.00 - 17.00 

Black Codes & Orange Recordings Label Showcase
Bar Lunar (Halvemaansteeg 14)
22.00 – 04.00

Hypnotic School & Phonica presents: After Hours Classes
Bar Lunar (Halvemaansteeg 14)
04.00 – 08.00

Culte Agency takeover
Café Struik (Rozengracht 160)
17.00 – 08.00

Happy Landings
Jakko B & Bo Monde 
Café The Queen’s Head (Zeedijk 20)
21.30 – 04.00

Perspectives Digital in Amsterdam
Darin Epsilon & Club NL
Club NL (Nieuwezijds Voorburgwal 169)
17.00 – 23.00

Horde Family – Showcase
Bagô / Sander / Saùdad / SORÄ
Feijoa (Vijzelstraat 39)
17.00 – 01.00

Manual Bookings ADE Family Get Together
Manual Music 
JD Williams Whisky Bar (Prinsenstraat 5)
21.00 – 03.00

Loudeast x Nordic Tax
Nacho Marco / Luke McKeehan / Gavin Boyce / Finest Wear / Kajan Chow / Bart Ricardo / Special guests
JD Williams Whisky Bar (Prinsenstraat 5)
15.00 – 21.00

Rob Black Invites Sweat It Out!
Joost van Bellen / Willie-Wartaal / Yolanda Be Cool / Lady Bee / Mason / Rob Black / Sunny  
Kopstootbar (Marnixstraat 429)
23.00 – 08.00

The Chicago Beatdown
Gecureerd door Russoul, DJ Wes Green en RFK Promotions
Live Amsterdam (Thorbeckeplein 16-18)
16.00 – 22.00

ADE: East Techno Collective
Dauphin Åka / GRDO / Jayzo / Lin / Niklas Woodriff / Randy Knobs / T-Gray
Panama (Oostelijke Handelskade 4)
16.00 – 20.00

La Vida Loca ADE Edition
Club Players (Kleine Gartmanplantsoen 25)
22.00 – 03.00

Sound of Blackness
PRIK (Spuistraat 109)
22.00 – 01.00

Dijkbreuk
Gaby Kraaijenhof / T-Gray / Buurman van Dalen / René Van Der Weijde / Jaydee / Buddy Suwijn
Recycle Lounge Gallery Club (Zuiderzeeweg 28)
22.00 – 04.00

Nelson Dior presents: Fuck Yeah!! Tropical Sounds ADE 2019
50:HERTZ San Francisco Bar (Zeedijk 40)
21.00 – 05.00

miniMahlzeit & Occultech Presents: Minimal Tech
JSPR / Freddy Hetzinger B2B ANINA OWLY / Ricardo Carota / Tom Welling / Synister / Gino Pasarella
50:HERTZ San Francisco Bar (Zeedijk 40)
14.00 – 20.00

House Station
HSR (IT)
Suzy Wong (Korte Leidsedwarsstraat 45)
22.00 – 04.00

Welcome to the Family
Cristian Godoy (CL) / DJ C.O.R. (NL) / Miss Luna (DE) / Sam Sparacio (DE)
The Tara (Rokin 85-89)
18.00 – 03.00

Embrace SoundGroove Sessions
Beyun (US) / Corey Craig (US) / Da Kidz (US) / Midnight Society (US) / Sagia (GB) / Terri B! (US) / The Weather Girls (US)
The Web (Sint Jacobsstraat 6)
22.00 – 02.00

Cat Cult + Good For You Records Presents Frankie Fest
Frankie Knuckles Tribute met o.a. Francois K / DJ Sneak / Mousse T
W Amsterdam (Spuistraat 175)
14.00 – 02.00

Zondag 20 oktober

YEZPR & Friends
Bar Lunar (Halvemaansteeg 14)
22.00 – 04.00

JSPR & Friends
Globurst (NL) / JSPR (NL) / Justin Timmers (NL) / Maharti (BE) / Man With No Shadow (NL) / NEUSS (NL) / Ricardo Carota (NL) / Rocko Garoni (DE) / Valentinø (IT)
Bar Lunar (Halvemaansteeg 14)
12.00 – 22.00

Afrocentric Records ADE Closing Party
Café Struik (Rozengracht 160)
17.00 – 01.00

Movement x Just Movement ADE Showcase
Club NL (Nieuwezijds Voorburgwal 169)
17.00 – 22.45

UKI – Session [003]
1979 / Simao
Auditorium (Mauritskade 57)
18.00 – 00.00

Sundaze – Groove Yard Night x Houseaholics
Andy le Candy (GB) / Bungee (GB) / Dave S (GB) / Doc Link (US) / Joel DeMarzo (US) / Miss Hazey (GB) / Miss Ray (GB) / Paul Hutchinson (GB) / Peter 'Pistol' Johnston (GB) / Sista Stroke (GB) / Tony S (GB)
JD Williams Whisky Bar (Prinsenstraat 5)
13.00 – 23.00

The Tequila Club
AMARI (BE) / BLVCKPRINT (BE) / Chris Odd (NL) / De Manager (NL) / GUNZA (NL) / JEMATTHY (NL) / KENZA (NL) / Kybba (IT) / La Bunga (NL) / MoombahBaas (NL) / Naffz (NL)
50:HERTZ House Café Rembrandtplein (Thorbeckeplein 16 – 18)
22.00 – 05.00

Mike Anderson & Friends Ade 2019
Metropolitain (Rokin 81)
21.00 – 03.00

Pllek Balearic Special w/ Marcelo Umaña & Abel
Marcelo Umana / Abel
pllek (TT Neveritaweg 59)
17.00 – 01.00

Pllek Live Special w/ Thaalavattam
Thaalavattam
pllek (TT Neveritaweg 59)
16.00 – 17.00

When The Freaks Come out
Andre Zeldenrust (NL) / Buddy Suwijn (NL) / Clay van Dijk (NL) / Marc de Koning (NL)
Recycle Lounge Gallery Club (Zuiderzeeweg 28)
14.00 – 22.00

Legendary Late Afternoon Session
Arturo Macchiavelli (IT) / Carmelo Carone (IT) / Dave Doyle (GB) / DJ Q (NL) / Lady Deep (NL) / NRoxanne (NL) / Rob Boskamp (NL) / Sergio Tee (NL) / Syllie G (NL)
Suzy Wong (Korte Leidsedwarsstraat 45)
17.00 – 22.00

House Dimension & SOL Sound Showcase
Alex Zynge (IT) / Antonio Bonina (RO) / Bryan Peroni (PR) / D.M.G. (CH) / Fotis (IT) / Frank Master (IT) / James Hall (US) / Monika Kiss (IT) / Peppe Sindoni (IT) / Rinaldo Mauro (IT) / Roberto Cayetano (NL) / Simon5 (IT) / Stefano Capasso (IT) / Takahiro Yoshihira (JP) / Walter Manera (IT)
The Tara (Rokin 85 – 89)
20.00 – 01.00

Resurrection Paradise Express
David Harness (US) / Manny Ward (US) / Quentin Harris (US) / Steve Malenka (NL) / Tedd Patterson (US)
The Web (Sint Jacobsstraat 6)
17.00 – 22.00

Amsterdam Dance Event 2018