Trackprimeur: Eefje de Visser gaat elektronisch op Record Store Day-b-kantje Trackprimeur: Eefje de Visser gaat elektronisch op Record Store Day-b-kantje

Zangeres viert RSD met 5000 gratis singletjes en bijzondere versie van Luister

, Timo Pisart

Trackprimeur: Eefje de Visser gaat elektronisch op Record Store Day-b-kantje

Zangeres viert RSD met 5000 gratis singletjes en bijzondere versie van Luister

Timo Pisart ,

Aanstaande zaterdag brengt Eefje de Visser speciaal voor Record Store Day een vinyl-single uit van Scheef, gratis voor de eerste 5000 klanten. De B-kant is een elektronische versie van albumtrack Luister, en die primeurde vanavond in 3voor12 Radio bij Roosmarijn en klinkt "alsof er een housefeestje aan de gang is bij de buren.” Beluister Luister II hieronder.

Eefje de Visser is dit jaar de ambassadeur voor Record Store Day. In 3voor12 Radio vertelde ze over Luister II: “Het is een alternatieve versie die de plaat niet heeft gehaald. Ik heb lang gesleuteld aan het nummer, en uiteindelijk alles weggegooid om voor het album een akoestische versie met strijkers op te nemen. Deze versie is veel meer elektronisch, met synthesizers en elektronische drums. Nu pas hoor ik hoe goed die oude versie is, en ik vond het zonde dat niemand die te horen kreeg. Heel tof dus om hem nu alsnog uit te brengen."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12