3voor12 Presenteert... Flume in Heineken Music Hall

4 november in de HMH, kaarten via 3voor12 Radio

Flip Kloet ,

Groot feest! 3voor12 presenteert namelijk op 4 november een show van Flume in de Heineken Music Hall. Dat de dj en producer een held is achter de decks is ondertussen wel bekend, want de Australiër reist ondertussen de hele wereld over met zijn aanstekelijke mix van hiphop, R&B, beats en house. Het bracht hem ook al eens naar Lowlands en Coachella. In 2013 stond hij voor het laatst met een eigen show in de Melkweg en nu is het dan toch echt de hoogste tijd voor een grootse show in de HMH.

Met zijn nieuwe single Never Be Like You ft. Kai haalde Flume binnen mum van tijd miljoenen streams. Het nummer is uitgekomen in aanloop naar zijn tweede album Skin dat op 20 mei in de winkels ligt. De plaat is de opvolger van zijn debuut Flume dat in 2012 tevoorschijn kwam. Ook kan je Flume kennen van zijn knallende remix van Disclosure met You & Me.

Flume draait al een tijdje mee, maar weet de stijgende lijn al sinds zijn eerste EP en singles goed vast te houden. Met zijn interessante combinatie van hiphop, trap en house weet hij verschillende werelden perfect samen te brengen. Dat konden de bezoekers van Lowlands (2014) en Pitch in (2015) al bevestigen na zijn indrukwekkende show met bizarre visuals. Momenteel tourt hij door Europa en zo staat hij deze zomer bijvoorbeeld op Down The Rabbit Hole en Rock Werchter.

In de week van 16 mei geven we in 3voor12 Radio op 3FM en in de nieuwsbrief kaarten weg voor 3voor12 Presenteert... Flume in de Heineken Music Hall. Vorig jaar sprak Tomas Delsing de producer op Pitch Festival. Bekijk hieronder het interview met Flume.