Ontdek het 3FM Festivaldagboek

Jouw festivalgids in je broekzak

Cécile van Wijnsberge ,

Je kent het vast wel: je komt thuis na Pinkpop, Lowlands of Best Kept Secret, je zit nog middenin je festivalroes, en iemand vraagt wat je allemaal hebt gezien. Uh... Heel erg veel. Te veel om te onthouden! En wat was nou ook alweer de naam van dat te gekke obscure bandje waar je per ongeluk tegenaan liep? 3FM schiet je te hulp met het Festivaldagboek.

Het 3FM Festivaldagboek staat vol tips en playlists om je voor te bereiden, en tijdens het festival houdt de app voor je bij waar je allemaal bent geweest. Je hoeft er niet eens iets voor te doen: downloaden, Bluetooth aan en gaan! Ook kun je checken waar je vrienden staan, foto's toevoegen en na de show je oordeel vellen. Aan het einde van het festival houd je een prachtig overzicht over, zodat je niks meer hoeft te vergeten (zelfs niet na een paar biertjes te veel). Ook kun je het festivalgevoel nog wat langer vasthouden met video's, foto's en concerten die je via de app kunt terugkijken.

Meer weten? Check 3fm.nl/festivaldagboek en het filmpje hieronder, waarin 3FM-dj Annemieke het je in twee minuten haarfijn uitlegt.

De 3FM Festivaldagboek app is gratis te downloaden voor Android en iOs.