ESNS16: Playground Zer0, want daar is het feestje

Heeeeeeeeeeeeee, hooooooooooooooo

Sjoerd Huismans ,

Traditioneel wordt er op Noorderslag wel een beetje bier gedronken, en de act die je wilt zien als je eenmaal enkele liters gerstenat achter de kiezen hebt, heet Playground Zer0. Dat lijkt ons in elk geval de enige reden om deze act te gaan kijken.

Playground Zer0 is een Haags dj-gezelschap voor feesten en partijen, met onder meer een mc die ook de platen scratcht en een percussionist. Ze variëren wat tussen breakbeat, dub, met uitstapjes naar rap en wat niet al. 'Full Moon' is het enige echt lekkere nummer, oldschool hiphoptrack 'Electric Lemonade' komt vanavond langs, net als 'Easy Money' en andere tracks van het vorig jaar verschenen album Poison. Verder heeft deze act nogal weinig om het lijf, al zorgt een nogal oneerbierdige edit van Typhoons 'Zandloper' in elk geval voor wat afwisseling. Drie kwartier bier drinken en heeeeeeee hooooooo roepen, veel meer hoeven we hier niet achter te zoeken.

Ach ja, zoiets is toch snel genoeg weer voorbij?
Dan ken je Playground Zer0 nog niet. 'Jullie zijn eigenlijk nog niet klaar he? Nee, eigenlijk hebben jullie nog niet genoeg gehad. Kom eens een beetje naar voren?'

Oei, en toen?
Crowdsurfend de zaal uit, nog meer heeeee hoooo, stukje gabber.

Biertje dan maar? 
Laten we dat doen.