Nieuw op 3voor12 Radio: PAUW, Aurora en Balthazar Nieuw op 3voor12 Radio: PAUW, Aurora en Balthazar

PAUW 3voor12 Single van de Week met Visions

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: PAUW, Aurora en Balthazar

PAUW 3voor12 Single van de Week met Visions

Menno Visser ,

Deze week drie nieuwe tracks op de playlist van 3voor12 Radio: singles van de Nederlandse psychedelische band PAUW, de Noorse zangeres Aurora en de Vuurwerk-remix van de Belgische indiepopband Balthazar. PAUW scoort de 3voor12 Single van de Week met Visions. PAUW speelt woensdag ook live in de studio, en maandag hebben we de synthpop onemanband Only In Japan (OIJ) te gast. Verder deze week kaarten voor de clubtoer van de Britse indieband Circa Waves, voor de Britse oudgedienden The Prodigy in de Ziggo Dome, voor het Friese festival Welcome To The Village en voor de Noorse indieband Katzenjammer in het Openluchttheater Bloemendaal.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week:

PAUW - Visions (Goomah)
Psychedelische muziek uit de sixties en seventies is de grote inspiratiebron van de Twentse band PAUW. Ze scoorden al eens de 3voor12 Single van de Week met Shambala van hun eerste EP en nu is daar deze single van hun eind september te verschijnen debuutalbum. Dit jaar staan ze op Lowlands en Into The Great Wide Open. Ook spelen ze nog een omvangrijke najaarstoer.

Ook nieuw op de 3voor12 Radio playlist:

Aurora - Running With The Wolves (Universal)
Negentien is ze pas, ze komt uit Noorwegen en niemand minder dan Katy Perry heeft haar al geprezen op twitter. Ze maakte al indruk tijdens Eurosonic en op Pinkpop. Dit is haar eerste Nederlandse single, een album volgt later dit jaar. Op 15 september speelt ze in de Melkweg.

Balthazar - Bunker (Vuurwerk Endless summer remix) (PIAS)
Bunker, een song op het laatste album Thin Walls van de Belgische indieband Balthazar, stond al eerder op onze playlist. Maar nu is het geremixed door het Brusselse trio Vuurwerk, dat ook zelf optrad op Best Kept Secret. Vuurwerk laat Balthazar klinken als Oscar & The Wolf. Laat die eindeloze zomer maar komen…

Verder nog op de 3voor12 Radio playlist:

Lisa Mitchell - Wah Ha (PIAS, 2e week)
Mysterons - Thunderbird 1 (Excelsior, 2e week)
Feiertag feat. David Dam - Damn You (Spinnin’, 3e week)
Blur Ong Ong (Warner, 3e week)
Maaike Ouboter - Anders (Sony, 3e week)
Foals - What Went Down (Warner, 4e week)
FFS – Call Girl (V2, 5e week)

3voor12 Album van de Week
Tame Impala - Currents (Caroline)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 21 en 00 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12