Nieuw op 3voor12 Radio: Lisa Mitchell, The Mysterons en Netsky Nieuw op 3voor12 Radio: Lisa Mitchell, The Mysterons en Netsky

Nothing But Thieves met Itch 3voor12 Single van de week

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Lisa Mitchell, The Mysterons en Netsky

Nothing But Thieves met Itch 3voor12 Single van de week

Menno Visser ,

Deze zomerse week drie nieuwe singles op de 3voor12 Radio playlist: tracks van de Australische singer-songwriter Lisa Mitchell, de Nederlandse psychpopband The Mysterons en de Belgische producer Netsky. De Britse indierockband Nothing But Thieves heeft deze week de 3voor12 Single van de Week.

We geven deze week kaarten weg voor de Belgische singer-songwriter Selah Sue in de HMH, de Nederlandse hiphopster Typhoon in de HMH en voor 3voor12 Presenteert de Schotse indiepopband Belle & Sebastian in de 013. Donderdag komt de Nederlandse indiepopband Ode To The Quiet in de studio langs.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week:

Nothing But Thieves - Itch (Sony)
Deze Britse indierockband stond reeds in het voorprogramma van Arcade Fire en George Ezra en ook op Paaspop en London Calling Outdoor. Ze treden dus graag op, maar moeten ook hard werken aan hun debuutalbum, dat in oktober moet verschijnen.

Ook nieuw op de 3voor12 Radio playlist:

Lisa Mitchell - Wah Ha (PIAS)
De Australische singer-songwriter Lisa Mitchell werd geboren in Engeland, maar al snel gingen haar ouders naar down under. Ze is hier nog relatief onbekend, hoogstens van een feature op de single Dog van Andy Bull uit 2010. Maar Mitchell is in Australië al weer toe aan haar derde album. Met haar debuutalbum Wonder won ze daar al de prestigieuze Australian Music Prize.

The Mysterons - Thunderbird 1 (Excelsior)
Neem drie leden van Jungle By Night, eentje van PAUW plus zangeres Josephine van Schaik en je hebt de Nederlandse indieband The Mysterons. Samen maken ze psychedelische indiepop. Ze maakten een EP en dit is daarvan een van de nummers. Dit jaar staan ze ondermeer op Lowlands en zijn ze deze maand Hollandse Nieuwe, het Nederlandse focusbandje van 3voor12.

Netsky - Rio (Sony)
De Belgische drum'n bass producer Boris Daenen vernoemde zich naar het computervirus Netsky. Hij bracht al twee albums uit en in is op de dansvloer bekend van nummers als Give & Take en Come Alive. Op deze single van zijn nog te verschijnen derde album werkt hij samen met de Britse producer Danny Bird.

Verder nog op de 3voor12 Radio playlist:

Verder nog op de playlist:
Feiertag feat. David Dam - Damn You (Spinnin’, 2e week)
Blur Ong Ong (Warner, 2e week)
Maaike Ouboter - Anders (Sony, 2e week)
Foals - What Went Down (Warner, 3e week)
LA Priest - Oino (V2, 3e week)
FFS – Call Girl (V2, 4e week)

3voor12 Album van de Week
Miguel - Wildheart (Sony)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 21 en 00 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12