Zeroes Heroes: "Daft Punks One More Time is zó'n feestnummer" Zeroes Heroes: "Daft Punks One More Time is zó'n feestnummer"

12van3voor12-act Rondé over het geheim van het Franse robotduo

, Ingmar Griffioen

Zeroes Heroes: "Daft Punks One More Time is zó'n feestnummer"

12van3voor12-act Rondé over het geheim van het Franse robotduo

Ingmar Griffioen ,

Wat hadden onze muzikale helden van nu eigenlijk voor een muzikale helden in de Zeroes? Oftewel: wat hadden onze Nederlandse lievelingsmuzikanten voor posters boven het bed hangen? Van welke bands hadden ze echt elke cd? Dat zoeken we deze week tot de bodem uit in 3voor12 Radio. Als eerste belde Roosmarijn met Armel Paap en de gitarist van Rondé bracht goed nieuws: de 12van3voor12-act heeft gisteren een clip voor hit Run opgenomen. "In het bos en op de heide in het zonnetje. Ik denk dat die binnen nu en een maand wel online zal komen."

Paap was een jaar of acht of negen toen One More Time uitkwam. "Vanaf het moment dat ik in de brugklas zat werd het helemaal altijd gedraaid op schoolfeesten. Wat me vooral is bijgebleven, was die eerste paar keer uitgaan... en het is echt zo'n feestnummer."

Het is moeilijk onder woorden te brengen was het zo goed maakt, maar "vooral die klassieke sample van Eddie Johns' More Spell On You is vet. Ze hebben die een beetje versneld gebruikt en dat is heel tof. Er zit superveel herhaling in en dat werkt altijd supergoed."

Rondé heeft een hele drukke zomer voor de boeg met onder meer Serious Talent tour, Concert At Sea, Indian Summer Festival, maar gaat eerst naar België. Paap: "We gaan vanaf volgende week maandag daarheen voor een tourtje. we hebben een paar optredens gepland, een paar radioshows en enkele dingen voor tv. We spelen in onder meer Gent en Hasselt."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12