Gemeenteraadsverkiezingen: Welke lokale politicus deed het meeste voor de popmuziek? Gemeenteraadsverkiezingen: Welke lokale politicus deed het meeste voor de popmuziek?

We zijn op zoek naar tips

, Willem van Zeeland

Gemeenteraadsverkiezingen: Welke lokale politicus deed het meeste voor de popmuziek?

We zijn op zoek naar tips

Willem van Zeeland ,

Op woensdag 19 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Gemeenteraadsverkiezingen. De Gemeenteraad gaat bij uitstek over popmuziek, met name over poppodia. Daarom is 3voor12 op zoek naar de lokale politicus die zich de afgelopen vier jaar het meest heeft ingezet voor de popmuziek in zijn of haar gemeente. Jullie tips zijn zeer welkom. De winnaar wordt dinsdagavond 18 maart bekendgemaakt in 3voor12 Radio op 3FM. Op die avond is ook het Festival van de Lokale Democratie in de Melkweg, waar 3voor12 een debat organiseert over popmuziek, cultuurbeleid en de gemeenteraadsverkiezingen.

Het is voor 3voor12 onmogelijk om in alle gemeentes de ontwikkelingen op de voet te volgen, dus we horen graag jouw tips. Die kun je aan ons kenbaar maken door te reageren onder dit artikel, op onze Facebook-pagina of op Twitter @3voor12.

Tijdens het Festival van de Lokale Democratie leidt 3voor12-redacteur Atze de Vrieze een debat over popmuziek, cultuurbeleid en de gemeenteraadsverkiezingen met als gasten Melkweg-directeur Geert van Itallie, Frens Frijns (directeur van 013 Tilburg), Berend Schans van de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) en een aantal lokale politici.

Op het Festival van de Lokale Democratie spreken politici als Jan Marijnissen, Ronald Plasterk, Ed Nijpels, Andree van Es en Wouter Bos over lokale politiek. Er zijn optredens van onder andere Eefje de Visser en Marco Roelofs. Pauw & Witteman zenden die avond live uit vanuit de Melkweg.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12