Lowlands 2014: Opwarmen met Gregory Porter

Bekijk zijn show op Into The Great Wide Open en win kaarten!

Redactie 3voor12 ,

Het is snel gegaan met de carrière van Gregory Porter. Zijn debuut uit 2010 leverde hem direct een Grammy-nominatie op, en de festivals stonden in de rij om de nieuwe jazzsensatie binnen te halen. Waar veel van die “redders van de jazz/soul” vaak uiteindelijk toch slimme popartiesten blijken te zijn die zich met een jazzy sound en een retrokostuum in de kijker weten te spelen, blijft Porter tot nu toe nog wat trouwer aan zijn soulroots. Hartstikke logisch dat zijn derde album bij het vermaarde Blue Note uitkwam, dus. In Biddinghuizen speelt Porter dan wel niet zondagochtend, zoals destijds op Into the Great Wide Open, maar met het lome zweetweer van vandaag kan je al kijken hoe de muziek gaat vallen met een kleine kater op Lowlands.

DE LOWLANDS PRIJSVRAAG VAN DE DAG

KLIK voor de Prijsvraag: Wie waren de danseressen tijdens Porters show op North Sea Jazz dit jaar (voor- en achternaam)?
Let op: Alleen antwoorden die voor vrijdag 25 juli, 23.57 uur zijn ingestuurd dingen mee. Vergeet niet je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer te vermelden.

REAGEREN ONDER HET ARTIKEL HEEFT GEEN ZIN -> MAIL VIA BOVENSTAANDE LINK