Nieuw op 3voor12 Radio: Jake Bugg, Pien Feith, Chris Malinchak en Knife Party Nieuw op 3voor12 Radio: Jake Bugg, Pien Feith, Chris Malinchak en Knife Party

Chris Malinchak met So Good To Me 3voor12 Single van de Week

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Jake Bugg, Pien Feith, Chris Malinchak en Knife Party

Chris Malinchak met So Good To Me 3voor12 Single van de Week

Menno Visser ,

Deze week maarliefst vier nieuwe tracks op 3voor12 Radio: deephouse van de Amerikaanse producer Chris Malinchak, electropop van de Amsterdamse chanteuse Pien Feith, sixties klinkende Britpop van Jake Bugg en post-dubstep van Knife Party. Chris Malinchak pakt met So Good To Me de 3voor12 Single van de Week. Het belooft een megadrukke week te worden met louter hoogtepunten: maandag is Roosmarijn terug van vakantie, dinsdag komen de Allah-Las langs voor een sessie, woensdag is de mediakermis rond 15 jaar 3voor12 en donderdag is niemand minder dan de Partysquad co-host. En op prijzengebied kaarten voor ondermeer London Calling, Mister & Mississippi en het Dour festival.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week is:

Chris Malinchak - So Good To Me (Spinnin')
In de Britse clubs is het al maandenlang een knaller deze soulvolle deephouseplaat van de New Yorkse dj Chris Malinchak. Hij samplede Back To Life van Soul II Soul en If This World Were Mine van Marvin Gaye en Tammi Terrell tot een aanstekelijke zomerhit.

Nieuw op de 3voor12 Radio playlist:

Pien Feith - I Can Hustle I Can
Wie deze zomer kleine festivals afloopt kan zomaar oog in oog komen te staan met deze Amsterdamse chanteuse. Ze combineert eigentijdse elektro met indiepop. Na At The Blow Up is dit de tweede single van haar tweede album Tough Love. Dit nummer is live een van de favorieten.

Jake Bugg - Seen It All (Universal)
Deze kleine Brit uit Nottingham met zijn nostalgisch klinkende indiepop is uitgegroeid tot een graaggeziene gast in het Nederlandse clubcircuit, want hij trekt volle zalen. Toch is hij pas 19 en heeft pas een album uit. Na Lightning Bolt en Taste It is Seen It All de derde single van dat debuut.

Knife Party - EDM Death Machine (Warner)
Lekker statement: Electronic Dance Music is dood. Maar aan de de derde EP Haunted House van Knife Party te beoordelen, is het (post)-dubstep genre nog springlevend. Het Australische duo bekend van Rage Valley en Internet Friends dropte de EP en alle vrienden van het internet waren weer in rep en roer om deze weer lekker heftige track.

Verder op de playlist:
Peace - Wraith (Sony, 6e week)
Volbeat - Lola Montez (Universal, 3e week)
Jacco Gardner - Chameleon (Excelsior, 3e week)
Iggy Azalea - Work (Universal, 3e week)
Adam & The Relevants - Live Forever (Eigen Beheer, 2e week)
Miles Kane - Don't Forget Who You Are (Sony, 2e week)
Mr. Probz - Waves (Eigen Beheer, 2e week)
 
3voor12 Album van de Week
Vampire Weekend - Modern Vampires Of The City (XL/V2)
 
3voor12 Radio is elke maandag tot en met donderdag op 3FM tussen 22.00 en 01.00 uur met Roosmarijn Reijmer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12