The National, Sander Dekker en Caesar te gast in nieuwe talkshow met Atze de Vrieze The National, Sander Dekker en Caesar te gast in nieuwe talkshow met Atze de Vrieze

Eerste aflevering woensdag 15 mei als onderdeel van de Mediakermis 15 jaar 3voor12

, Redactie 3voor12

The National, Sander Dekker en Caesar te gast in nieuwe talkshow met Atze de Vrieze

Eerste aflevering woensdag 15 mei als onderdeel van de Mediakermis 15 jaar 3voor12

Redactie 3voor12 ,

Op 15 mei bestaat VPRO's 3voor12 15 jaar. Dat wordt gevierd met een heuse Mediakermis. Onderdeel van dat jubileumfeest is de nieuwe wekelijkse talkshow van Atze de Vrieze. Tijdens Eurosonic Noorderslag presenteerde Atze al een talkshow en dat beviel zo goed dat hij dit vanaf nu wekelijks gaat doen. De eerste editie kun je aanstaande woensdagavond van 23.00 tot 00.00 volgen via 101TV en onze eigen voorpagina. Niemand minder dan staatssecretaris van Media Sander Dekker komt aanschuiven om vragen te beantwoorden. Ook de leden van Caesar vieren de verjaardag van 3voor12 mee en je ziet in de uitzending het interview dat Atze de Vrieze met The National deed in Berlijn. Bekijk hieronder alle gasten van de talkshow.

Sander Dekker
Sander Dekker, Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, schuift als eregast aan in de grote 3voor12 mediakermis op 15 mei. Van 22.00 tot 23.00 uur komt hij langs in de talkshow op 101TV om de vragen van 3voor12-redacteur Atze de Vrieze te beantwoorden. Een uur eerder is hij te gast bij Roosmarijn om 3voor12 Radio mee te presenteren en zijn favoriete plaatjes te draaien. 

The National
Indierockgrootheden The National braken definitief door met hun vijfde album High Violet, en raad eens wat? De opvolger Trouble Will Find Me komt deze week uit. Atze reisde onlangs af naar Berlijn voor een diepgaand gesprek met de heren. Dat interview zie je voor het eerst in de talkshow op 101TV.

Caesar
Ze bestaan al 8 jaar niet meer, maar in 1998, toen 3voor12 werd opgericht was dit de hotste indie band van Nederland. Ze stonden in alle jaarlijstjes, werden platgedraaid door 3voor12 en gaven overtuigende shows op de grote festivals. In de talkshow zullen ze terugkijken op hun succes en vertellen waar ze nu mee bezig zijn.

Erwin Blom en Leonieke Daalder
3voor12 bestaat 15 jaar, en vooruit, dat is ook een reden om een klein duikje in het verleden te nemen. Founding parents Erwin Blom en Leonieke Daalder komen daarom langs om je bij te praten over het allereerste begin van 3voor12, maar óók in de toekomst te kijken. Samen zijn Blom en Daalder namelijk de initiatiefnemers van Fast Moving Targets, het platform over innovatie, tech, media en communicatie en met hen kijken we naar de toekomst van muziek en nieuwe media. 

Gerard Walhof en Paul van der Lugt
Gerard Walhof, radiochef van VPRO, en Paul van der Lugt, voormalig zendermanager 3FM, schuiven gezamenlijk aan in de talkshow. 3voor12 begon ooit als protest tegen het 3FM-beleid van Van der Lugt, en vijftien jaar later komt hij langs in het kantoor van de huidige zendermanager - want daar vindt de talkshow plaats. Kijken dus, vanaf 23.00 uur naar 101TV!

3voor12 bestaat op 15 mei 15 jaar en viert dat met heuse mediakermis met een Spotify app, wekelijkse talkshow en extra Live Request, vanaf 22 uur op 3FM en 101TV.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12