Live Request zaterdag op tv met De Staat, John Legend, Pixies en The Killers Live Request zaterdag op tv met De Staat, John Legend, Pixies en The Killers

Derde aflevering begint 23.45 uur op Nederland 3

, Redactie 3voor12

Live Request zaterdag op tv met De Staat, John Legend, Pixies en The Killers

Derde aflevering begint 23.45 uur op Nederland 3

Redactie 3voor12 ,

De Staat, John Legend, The Killers en Pixies zijn morgen te zien in Live Request. Laatstgenoemde treedt 5 en 6 oktober op in Paradiso voor een set vol klassiekers en nieuw werk. Daryll-Ann doet volgend jaar 'n uitgebreide reünietour. En er zijn nog véél meer acts die een reünie beleven. Welke reünie wil jij terugzien op de beeldbuis aanstaande zaterdag in Live Request op Nederland 3? Of zeg je: geef mij maar nieuwe bands? Tweet je verzoekjes voor de uitzending met #LiveRequest en wie weet zenden Roosmarijn en Michiel wel jóuw favoriete concert uit!

Live Request is wekelijks op zaterdagavond op Nederland 3 te zien. De derde aflevering wordt zaterdag 5 oktober uitgezonden. 

Resterende data Live Request op een rij:
28 september
5 oktober
12 oktober
19 NIET
26 oktober
2 november
9 november
16 november

Laat ons via #LiveRequest op Twitter je voorkeuren weten!

Hieronder opnames van de vorige afleveringen van Live Request en bij wijze van inspiratie audio van acts die een reünie verdienen of beleven zoals Urban Dance Squad, The Verve en Sebadoh.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12