Live Request: welke London Calling opname wil jij zien? Live Request: welke London Calling opname wil jij zien?

Zesde aflevering begint zaterdagnacht circa 23:30 uur op Nederland 3

, Redactie 3voor12

Live Request: welke London Calling opname wil jij zien?

Zesde aflevering begint zaterdagnacht circa 23:30 uur op Nederland 3

Redactie 3voor12 ,

Vele Britse bands zijn in Nederland doorgebroken op het London Calling festival, dat aanstaand weekend weer in Paradiso plaatsvindt. 3voor12 maakt daar al jaren opnames: duik in ons London Calling-archief met vele optredens en sessies en laat ons weten welke opname jij aanstaande zaterdag op tv terug zou willen zien in Live Request. Tweet je verzoekjes voor de uitzending met #LiveRequest en wie weet zenden Roosmarijn en Michiel wel jóuw favoriete concert uit!

Editors stond ooit op London Calling, The Darkness, Franz Ferdinand, Bloc Party, The Libertines en Kaiser Chiefs speelden er ook voor ze doorbraken. Recenter schitterde The Walkmen (november 2012), maar de laatste edities brachten ook mooie shows van Palma Violets, Japandroids, Metz, Beach Fossils, Temples, Wild Nothing, Porcelain Raft, Breton en Citizens. AlunaGeorge, Ty Segall en Cloud Nothings waren in 2011 van de partij. Check ze via de teasers hieronder! Wat is jouw favoriet?

Live Request is wekelijks op zaterdagavond op Nederland 3 te zien. De zesde aflevering wordt de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 november uitgezonden vanaf circa 23.30 uur. 

Resterende data Live Request op een rij:
2 november
9 november
16 november

Laat ons via #LiveRequest op Twitter je voorkeuren weten!

Hieronder opnames van de vorige afleveringen van Live Request en bij wijze van inspiratie audio van gitaar-acts

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12