Live Request: welke Song van het Jaar winnaar wil jij zien? Live Request: welke Song van het Jaar winnaar wil jij zien?

Zevende aflevering begint zaterdagnacht circa 00:15 uur op Nederland 3

, Redactie 3voor12

Live Request: welke Song van het Jaar winnaar wil jij zien?

Zevende aflevering begint zaterdagnacht circa 00:15 uur op Nederland 3

Redactie 3voor12 ,

Als de Zwarten-Pieten-discussie weer over zijn hoogtepunt heen lijkt en het weer ECHT onguur wordt weet je dat het einde van het jaar in zicht komt. Het terugblikken kan voorzichtig beginnen. Dit betekent; jaarlijstjes maken! 3voor12 doet wederom een duit in het zakje met de jaarlijkse Song van het Jaar verkiezing. Maandag gaat de stembus open. Welke acts die hun stempel op dit jaar gedrukt hebben wil jij terugzien? Of blik je liever wat verder terug en zie je graag een eerdere winnaar aan het werk? Laat ons weten welke opnames je aanstaande zaterdag in Live Request terug zou willen zien. Tweet je verzoekjes voor de uitzending met #LiveRequest en wie weet zenden Roosmarijn en Michiel wel jóuw favoriete concert uit!

Vorig jaar ging Ben Howard met de Song van het Jaar bokaal aan de haal. Zijn Keep Your Head Up liet Triggerfingers I Follow The Rivers nipt achter zich. Eerdere Songs van het Jaar werden geleverd door onder andere Mumford and Sons, Editors,  Kings of Leon en Franz Ferdinand; acts die dit jaar wellicht ook kanshebber zijn. Neem een duik in onze live-archieven en ga op zoek naar jouw favoriet.

Live Request is wekelijks op zaterdagavond op Nederland 3 te zien. De zevende aflevering wordt de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 november uitgezonden vanaf circa 00:15 uur. 

Resterende data Live Request op een rij:
9 november
16 november

Laat ons via #LiveRequest op Twitter je voorkeuren weten!


advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12