3voor12 Presenteert... Disclosure

Win kaarten voor shows van 11 november en 12 november in de Melkweg, Amsterdam

Redactie 3voor12 ,

De vaste 3voor12-volger zal het vast niet ontgaan zijn dat Disclosure afgelopen juni hun debuutalbum ''Settle'' hebben uitgebracht. Deze catchy houseplaat kwam direct op nummer 1 binnen in de Engelse charts en wordt gezien als de ultieme zomerplaat. Het album van deze jonge producers (19 en 21 jaar) is al tot Album van de Week gebombardeerd bij 3voor12. Disclosure is de komende maanden in Nederland onder andere te zien op het PITCH festival en Lowlands. Wil je de mannen echter van dichtbij zien? Dan zijn de shows in de Melkweg de perfecte oplossing. 3voor12 geeft gratis kaarten weg. Update: Disclosure kondigt een tweede show in de Melkweg aan op 12 november, die ook door 3voor12 zal worden gepresenteerd.

Hoewel Disclosure dit jaar pas een eerste album uitbracht, zijn de broertjes al een tijd bezig. In 2010 brachten ze hun eerste single uit. Ook maakte het talentvolle duo diverse remixen van artiesten zoals Crystal Fighters, Q-Tip, Jessie Ware en Azari III. Inmiddels zijn de twee weer een stukje volwassener geworden, wat resulteerde in de uitgebalanceerde plaat Settle. Inmiddels wist Disclosure al met drie singles de Britse pop charts the halen. De combinatie van dance en goede popsongs zorgen ervoor dat de voetjes bij elk optreden van de vloer gaan. Heb je nog geen zomergevoel? Luister dan naar de nieuwe plaat van Disclosure.

3voor12 geeft een aantal kaarten weg voor de show in de Melkweg. Wil je kaarten winnen? Luister dan vanavond, donderdag 4 juli, maandag 8 juli of dinsdag 9 juli naar 3voor12 Radio op 3FM. Ook geven we kaarten weg via onze nieuwsbrief van vandaag.

3voor12 Presenteert... Disclosure

Maandag 11 en dinsdag 12 november
Melkweg Amsterdam (The Max)
Aanvang: 21.00
Start voorverkoop: 5 juli 10.00