Yellow Claw, Bombay Show Pig en Daily Bread live in 3voor12 Radio

Vanavond geeft Roosmarijn een afterparty na de 3FM Awards in de Gashouder

Redactie 3voor12 ,

Wie vallen er vanavond in de prijzen? En wie mag Roosmarijn blij maken met een poedelprijs? Vanavond zijn de 3FM Awards in de Gashouder, en bij Roosmarijn kun je nog lekker nagenieten. Ze zendt live uit vanaf het Westergasterrein en geeft een heuse afterparty met genomineerden Yellow Claw, Daily Bread en Bombay Show Pig. Luister mee, vanaf 22.00 uur in 3voor12 Radio op 3FM.

Yellow Claw
Het gaat hard met Yellow Claw: het drietal producers scoorde gigantische hits met Allermooiste Feestje en Krokobil, staat nacht aan nacht in de clubs te draaien (sterker nog, soms zelfs drie gigs op één dag) en gooit alles van hiphop, dubstep, trap en moombahton in de blender. Of ze nou een Award winnen of niet, Jim Aasgier, Mc Bizzey en Nizzle komen vanavond in ieder geval 3voor12 Radio op z'n kop zetten.

Daily Bread
Met hun jongste album Iterum krijgt electropopsensatie Daily Bread eindelijk de aandacht die ze verdienen. Niet alleen in Nederland oogsten ze steeds meer succes, ook het buitenland lijkt om: na een mooi uitstapje naar Frankrijk hebben ze ongetwijfeld meer in de koker. Wat? Dat vertellen Kimberly en haar mannen ongetwijfeld vanavond in 3voor12 Radio.

Bombay Show Pig
Award of niet, Bombay Show Pig heeft er net een zegetocht door de VS op zitten, waar Usher naar hun show kwam kijken, en brengt hun muziek de komende tijd in Frankrijk, Duitsland en de US of A uit. Naar het schijnt hebben ze er al wat nieuwe songs geschreven, wie weet brengen ze er vanavond wel wat van ten gehore in 3voor12 Radio.

Luisteren dus, vanaf 22.00 uur naar 3FM! Meepraten over de uitzending kan door een sms te sturen naar 3333, of natuurlijk door te twitteren met @roos3fm, #3voor12 en #3fm!