PIPS:lab en oneseconds brengen spookhuis op Lowlands PIPS:lab en oneseconds brengen spookhuis op Lowlands

Confronterende éénpersoonservaring meer Blair Witch Project dan Casper het Spookje

, Stephan van Peursem

PIPS:lab en oneseconds brengen spookhuis op Lowlands

Confronterende éénpersoonservaring meer Blair Witch Project dan Casper het Spookje

Stephan van Peursem ,

Dit jaar komt er een heus spookhuis op Lowlands. PIPS:lab en oneseconds brengen een confronterende éénpersoonservaring naar het festival in de polder. Roosmarijn belde met Steye Hallema van PIPS:lab over het spookhuis in 3voor12 Radio

Bezoekers ondergaan eerst een psychologische test

"Je hebt eigenlijk twee soorten testen: je hebt eerst eerst een psychologische test waarbij je tegenover iemand zit. Daar ga je de interactie mee aan. Deze test word vooral gebruikt om je meer bewust te maken van jezelf, want het gaat heel erg over jezelf, dit spookhuis." aldus Steye Hallema.
"Daarna volgt een test waarbij je associatieve vermogen wordt getraind. Met optische illusies en bepaalde dingen die gezegd worden. Deze test bouwt op naar het moment dat je het spookhuis binnen gaat en dan valt alles op z'n plek."
 

Met een bootje naar een geheime plek op het festivalterrein

Het spookhuis bevindt zich op een geheime plek op het festivalterrein, maar Hallema kan wel al iets verklappen over de locatie: "Je moet er met een bootje naartoe."

Meer over het spookhuis (onder meer over hoe de Lowlands theaterprogrammeur de stuipen op het lijf werd gejaagd) hoor je hier in het volledige interview in 3voor12 Radio.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12