#LL13: Lowlands pre-party met Kees van Hondt en John Coffey #LL13: Lowlands pre-party met Kees van Hondt en John Coffey

Roosmarijn brengt je vast in de stemming voor het festival

, Redactie 3voor12

#LL13: Lowlands pre-party met Kees van Hondt en John Coffey

Roosmarijn brengt je vast in de stemming voor het festival

Redactie 3voor12 ,

De helft van het Lowlands-publiek staat al op de camping, de andere helft zit bepakt en bepakt thuis. Maar waar je ook zit, Roosmarijn brengt je vast in de stemming met een speciale Lowlands pre-party. John Coffey was in de studio, natuurlijk is er contact met het terrein, en als klap op de vuurpijl hoorde je een uur lang Kees van Hondt.

De avond begint met Kees van Hondt achter de microfoon, alwaar hij mag toelichten wat er nu toch gebeurde in Sziget. Er bereikten ons berichten dat zijn fans het terrein aldaar gesloopt zouden hebben. Die berichten werden later herroepen. Het tegendeel bleek het geval, het was een ouderwetse dolle boel. Niks aan de hand dus? Hij vertelt ook waar hij al die kolderieke platen vandaag heeft. "In de jaren zeventig ben ik begonnen met het verzamelen van muziek met humor. Ik kwam er achter dat er heel veel serieuze, agressieve en romantische muziek is. Lachen is er zelden bij. Het begon met Ierse volksmuziek, het werd steeds meer, je gaat naar de rest van Europa kijken, je krijgt een netwerk. Zo gaat dat."

Natuurlijk zoekt Roos nog even contact met het Lowlands-terrein. We treffen Michelle, die vandaag de hele dag auto's naar hun plek mocht wijzen. Een eervolle taak, maar goed voor het humeur van Michelle was het niet.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12