Nieuw op 3voor12 Radio: Kodaline, Roses Gabor, Django Django en Major Lazer Nieuw op 3voor12 Radio: Kodaline, Roses Gabor, Django Django en Major Lazer

Waveforms van Django Django Single van de Week

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Kodaline, Roses Gabor, Django Django en Major Lazer

Waveforms van Django Django Single van de Week

Menno Visser ,

Deze week nieuwe singles op de playlist van de Londense indieband Django Django, het Britse danswonder Roses Gabor, dubstepreggae van het Amerikaanse Major Lazer en de Ierse indieband Kodaline. Django Django heeft de Single van de Week met Waveforms, een van de favorieten van Roosmarijn dit jaar. Deze week hebben we kaarten in de aanbieding voor onder meer Triggerfinger, Netsky en passepartouts voor London Calling. Maandag speelt de Noorse indiepopband Team Me live in de studio.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week:

Django Django – Waveforms (Warner)
Hun single Default is een van de grote indiehits van dit jaar. Het Londense psychedlische kwartet maakt muziek die een beetje raar is, maar wel lekker meetrommelt. Dit Waveforms komt ook van hun ongetitelde debuutalbum. Inmiddels verkopen ze de grote zaal van de Melkweg met gemak uit.

Nieuw deze week op de 3voor12 Radio playlist:

Roses Gabor – Stars (PIAS)
Ze zingt mee met Gorillaz op de hit Dare en met undergrounddance bands als SBTRKT. Deze zangeres uit Londen kon eindelijk haar saaie baantje bij een bank opzeggen. We moeten haar de komende tijd maar eens flink in de gaten houden. Om te beginnen met deze futuristische danceplaat.

Major Lazer - Jah No Partial (V2)
Get Free was de verrassende zomerhit voor Major Lazer dit jaar. De Jamaicaanse dancehall outfit van de Amerikaanse dj Diplo heeft nu een reggaeoriginal onder handen genomen samen met dubstepproducer Flux Pavilion. Beide singles staan op het tweede Major Lazer album Free The Universe, dat in februari uitkomt.

Kodaline - All I Want (EMI)
Ze klinken als de vroegere Coldplay, een sound die deze popband uit Dublin geen windeiren zal leggen. Zo staan ze de komende maanden op festivals als London Calling en Eurosonic. En de bijbehorende clip moet je even checken: het is een klassiek beauty and the beast verhaaltje op een kantoor...

Verder nog op de 3voor12 Radio playlist:

Tame Impala - Elephant (NEWS, 4e week)
Netsky - Love Has Gone (NEWS, 4e week)
Turboweekend - On My Side (EMI, 4e week)
Madeon - Finale (Popcultur, 3e week)
Palio Superspeed Donkey - Mr. Dickhead (Top Notch, 3e week)
Monsta - Holdin' On (Nero & Skrillex remix) (OWSLA, 2e week)
Feed Me & Crystal Fighters - Love Is All I Got (Sony, 2e week)

3voor12 Radio is elke maandag tot en met donderdagavond tussen 22:00 en 01:00 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12