Nieuw op 3voor12 Radio: The Lumineers, Netsky, Kraantje Pappie en Turboweekend Nieuw op 3voor12 Radio: The Lumineers, Netsky, Kraantje Pappie en Turboweekend

Deze week kaarten voor Daily Bread, Clock Opera, I Love Techno en Racoon

, Redactie 3voor12

Nieuw op 3voor12 Radio: The Lumineers, Netsky, Kraantje Pappie en Turboweekend

Deze week kaarten voor Daily Bread, Clock Opera, I Love Techno en Racoon

Redactie 3voor12 ,

Deze week nieuwe singles op de playlist van 3voor12 Radio van de Amerikaanse folkies The Lumineers, de Nederlandse rapper Kraantje Pappie, de Belgische dubstepproducer Netsky en de Deense rockband Turboweekend. The Lumineers scoren met Hey Ho de single van de week. In 3voor12 Radio kun je deze week kaarten winnen voor het dance feest I Love Techno, voor 3voor12 Presenteert Daily Bread en voor optredens van Racoon en Clock Opera.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week:

The Lumineers - Ho Hey (Universal)
Hey Ho, hoe simpel kan een folksong zijn? Met minimale middelen maximaal succes. Het trio uit Denver is alweer bezig vanaf 2005, dus het is niet zo dat ze op de roltrap van Mumford & Sons gestapt zijn. Hun volgens hun eigen voorwaarden opgenomen ongetitelde debuutalbum is een succes in Amerika en dit opvallend simpele nummer een groot succes op de radio, er zijn al bijna een miljoen downloads van verkocht. Ho Hey!

Nieuw deze week op de 3voor12 Radio playlist:

Netsky - Love Has Gone (NEWS)
Netsky vernoemde zichzelf naar een computervirus. De 23-jarige Belgische dubstep- en drum 'n bass-producer Boris Daenen is in eigen land hard op weg een ster te worden. Deze zomer verscheen zijn tweede album 2 bij het Britse label Hospital Records. Door de dubstepgekte in Amerika dreigt hij daar nu ook door te breken. Maar eerst gaat zijn virus nu in Nederland aanslaan.

Kraantje Pappie - Semi Bekend (Noahs Ark)
Je hebt BNN-ers en Semi-Bekende Nederlands. De Groningse rapper Kraantje Pappie behoort inmiddels tot die laatste categorie sinds zijn doorbraak eerder dit jaar met Waar Is De Kraan van zijn debuutalbum Crane. Wederom een succesvolle samenwerking met de beatmakers van Noisia. Semi Bekend is de titeltrack van een in november te verschijnen EP.

Turboweekend - On My Side (EMI)
Turboweekend won de Deens Grammy Award voor beste liveact, maar wedden dat je er nog nooit van had gehoord? Deze gedreven pop/rocksingle komt alweer van hun derde album Fault Lines. Tiesto remixte al eens een eerdere single Trouble Is voor dit viertal uit Kopenhagen, dus het wordt hoog tijd dat de rest van Nederland hen ook hoort.

Verder nog op de 3voor12 Radio playlist:

Van She - Jamaica (NEWS, 4e week)
TNGHT - Higher Ground (V2, 3e week)
AWOLNATION - Not Your Fault (EMI, 3e week)
DeWolff - Crumbling Heart (REMusic, 3e week)
Tame Impala - Elephant (NEWS, 2e week)
Clock Opera -Once And For All (V2, 2e week)
Daily Bread - The River (Excelsior, 2e week)

3voor12 Album van de Week

3voor12 Radio is elke maandag tot en met donderdagavond tussen 22:00 en 01:00 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12