AVRO Radioring: the worst of Roosmarijn AVRO Radioring: the worst of Roosmarijn

Met o.a. een onbedekt geslachtsdeel, Rats On Rafts en Jamie N Commons

, Judith Laanen

AVRO Radioring: the worst of Roosmarijn

Met o.a. een onbedekt geslachtsdeel, Rats On Rafts en Jamie N Commons

Judith Laanen ,

Roosmarijn Reijmer is genomineerd voor de AVRO Radioring, een prestigieuze radioprijs die haar natuurlijk van harte toekomt. Haar lot ligt in jouw handen. Daarom voeren wij van 3voor12 keihard campagne om jou te overtuigen op haar te stemmen. Maar het kan natuurlijk niet altijd goed gaan. Met vandaag: de slechtste interviews van Roos in 3voor12 radio.

Stemmen voor de AVRO Radioring doe je hier.

Check ook 'the best of Roosmarijn' met o.a. Wobwobwoensdag, Kraantje Pappie en Pussy Riot.

Dat deed Roosmarijn bijvoorbeeld bij David Fagan, de zanger van Rotterdamse postpunk/new wave-band Rats On Rafts. Ook de bandnaam zorgde voor wat moeilijkheden, zeker toen Roos de betekenis 'lollig!' noemde. Fagan, de droogkomische stoïcijn, legt het allemaal nog eens rustig uit.

Roosmarijn is fan. Groot fan. Zo groot fan, dat de vlinders in haar buik haar bijkans parten spelen tijdens het optreden van Commons in haar uitzending in Vera op Eurosonic Noorderslag 2012. Dat laat ze merken rond 1:40: “Hij is iets te knap naar mijn zin. Ha!”

De studio van Michiel Veenstra, die net voor Roosmarijn zijn programma Met Michiel op 3FM presenteert, kon op wonderbaarlijke wijze ineens niet meer uit. Zie daar, een fittie was geboren. Michiel weet Roos tot waanzin te drijven met nummertjes als Toppertje en Hey Marloes, Ik Wil Met Je Onder De Douche. Michiel weet niet van ophouden, zelfs niet als zijn computer wordt afgesloten door de technische dienst.

Omdat je nooit genoeg naakt in je radiostudio kunt hebben, ging Tom Vorstius Kruijff, de bassist van Destine, letterlijk met de billen bloot voor Roosmarijn. Op aandringen van Michiel Veenstra overigens (daar heb je hem weer, die schobbejak!).

Wij snappen dat wel. Wij van de redactie hebben zelf soms ook moeite om bandleden uit elkaar te houden, we spreken immers dagelijks ongeveer duizend verschillende. Bij de Belgische band Isbells sloeg Roosmarijn de plank goed mis. Maar, Roosmarijn, zo slecht zijn we niet dus, het zij je vergeven.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12