Blaudzun en Upload Cinema in 3voor12 Radio News Night Blaudzun en Upload Cinema in 3voor12 Radio News Night

Newsroundup van september

, Redactie 3voor12

Blaudzun en Upload Cinema in 3voor12 Radio News Night

Newsroundup van september

Redactie 3voor12 ,

Wat was het belangrijkste, opzienbarendste of juist kleinste nieuws van afgelopen maand? Iedere eerste maandag van de maand zoeken Roosmarijn Reijmer en Bart Jan Cune (deze avond wordt hij vervangen door Wouter Walgemoed) het voor je uit. Van nieuwsflits tot harde kern: je hoort het langskomen in de 3voor12 Radio News Night op 3FM! Met gasten uit de actualiteit in de studio, bijzondere bellers en reportages achter het nieuws houden zij je tussen de muziek door up-to-date. Je hoort nog steeds nieuwe muziek, maar krijgt tegelijkertijd een ‘radiokrant’ voorgeschoteld.

20 september werd het album Heavy Flowers van Blaudzun door een jury verkozen tot beste Nederlandse album van het afgelopen jaar. Hiermee won hij de jaarlijks terugkerende 3voor12 Award. Helaas kon hij er deze avond niet bij aanwezig zijn en moesten we hem zijn prijs in ontvangst zien nemen op een scherm in TrouwAmsterdam. Vanavond bellen wij hem over zijn overwinning.

Verder blikken wij met Sywert van Lienden terug op de verkiezingen en zijn G500, de jongerengroep die inmiddels al 1000 leden heeft en met een tienpuntenplan de politiek wil verjongen. Samen met hem kijken wij vooruit naar de aankomende formatie. Ook spreken wij Dagan Cohen van Upload Cinema over de filmrellen en verboden video's in het algemeen.

De verdere invulling van de avond bestaat uit de nieuwsquiz en een reportage over Project X Haren. Bereid je dus voor op de nodige variatie!
 

3voor12 Radio News Night is iedere eerste maandag van de maand te horen tussen 22:00 uur en 0:00 uur op 3FM.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12