Faberyayo sluit solo-album niet uit... Faberyayo sluit solo-album niet uit...

...maar gaat eerst voor Partytime met Le Le

, Ingmar Griffioen

Faberyayo sluit solo-album niet uit...

...maar gaat eerst voor Partytime met Le Le

Ingmar Griffioen ,

Pepijn Lanen (Faberyayo) en Rimer Veeman (Rimer London) van Le Le waren te gast bij 3voor12radio voor twee sessies en een interview met Roosmarijn Reijmer. Die voelde de Amsterdammers aan de tand over hun solo-plannen en beiden biechtten die op. Ze waren ook eensgezind over hun prioriteit en die ligt bij Le Le, het trio dat ze met producer Piet Parra vormen. Alles moet wijken voor het tweede album Partytime, dat nog dit voorjaar verschijnt.

"Daarover wellicht later meer"

Pepijn Lanen vertelt over het verschil tussen zijn teksten voor De Jeugd van Tegenwoordig en Le Le. Dj Roosmarijn zit op meer te wachten en gooit een hengeltje uit: "Zijn er misschien nog dingen die je niet bij Le Le en niet bij De Jeugd kwijt kan? Dat je denkt van kom ik ga eens een solo-plaat maken." Faberyayo: "Nou ik ben eigenlijk altijd wel bezig, dus heb ook wel wat andere dingen liggen. Maar voorlopig ligt de prioriteit bij het Le Le album en daarna zien we het wel weer allemaal." Roosmarijn nam daar geen genoegen mee: "Is dat iets wat je wel ziet gebeuren, een solo-plaat?" Faberyayo: "Ja, tuurlijk wel. Het is helemaal niet zoveel moeite om één nummer op te nemen, dus een hele plaat zal ook wel te doen zijn. Maar daarover wellicht later meer."

Bekijk hieronder sessie 1 met de single 'Neen' en sessie 2 met nieuwe song 'Scary Sweaters' en oudje 'Jean Pierre Le Douche'.

"Je weet het nooit met Rimer"

De release van Partytime, zoals het aanstaande tweede Le Le album heet, was uitgesteld, doordat het album van De Jeugd van Tegenwoordig voorrang kreeg. Roosmarijn vroeg zich in één adem ook af, hoe het nu met Rimer London z'n volgende solo-album staat: "Le Le was nu weer aan de beurt en dat Rimer London komt daarna weer." Wanneer is nog niet duidelijk. "Ik heb een heleboel vage dingen, maar het moet nog even vorm krijgen." Roos: "Je neemt je tijd dus het gaat zeker niet dit jaar worden?" Rimer: "Nou... misschien." Lanen valt bij: "Je weet het nooit met Rimer." "Nee, je weet het nooit met mij", beaamt London droogjes.

Bekijk hieronder het interview met Faberyayo en Rimer London van Le Le plus de single 'Neen'.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12