NOS op 3 en 3voor12 starten 3voor12 Radio News Night

Iedere eerste maandag van de maand een ‘radiokrant’ vol muziek

Redactie 3voor12 ,

Wat was het belangrijkste, opzienbarendste of juist kleinste nieuws van afgelopen maand? Iedere eerste maandag van de maand zoeken Roosmarijn Reijmer en Bart Jan Cune het voor je uit. Van nieuwsflits tot harde kern: je hoort het langskomen in de 3voor12 Radio News Night op 3FM! Een unieke samenwerking tussen VPRO’s 3voor12 en NOS op 3. Met sportieve gasten in de studio, bijzondere bellers en reportages achter het nieuws houden zij je tussen de muziek door up-to-date. Je hoort nog steeds nieuwe muziek, maar krijgt tegelijkertijd een ‘radiokrant’ voorgeschoteld.

In de eerste uitzending is Olympisch Kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe te gast over de gouden plak die zijn leven voorgoed veranderde. Ook komen jonge kandidaat-Kamerleden (onder de 35) aan het woord over de komende Tweede Kamerverkiezingen en flitst het belangrijkste nieuws van augustus in fragmenten nog een keer voorbij.

3voor12 Radio News Night is vanaf maandag 3 september elke eerste maandag van de maand tussen 22:00 en 00:00 uur te horen op 3FM.