Grote storing Ticketmaster frustreert kaartverkoop Prince Grote storing Ticketmaster frustreert kaartverkoop Prince

Website al vanaf 10 uur amper bereikbaar

, Ingmar Griffioen

Grote storing Ticketmaster frustreert kaartverkoop Prince

Website al vanaf 10 uur amper bereikbaar

Ingmar Griffioen ,

Een grote storing heeft de website van Ticketmaster in heel Europa lamgelegd. Op twitter klagen mensen die kaartjes voor Prince op North Sea Jazz willen kopen, steen en been dat de website al vanaf 10.00 uur volledig onbereikbaar is. Volgens Mojo-woordvoerder Marjanne Manders is de storing inmiddels opgelost.

Website al vanaf 10 uur amper bereikbaar

Een grote storing heeft de website van Ticketmaster in heel Europa lamgelegd. En dat terwijl vanochtend de voorverkoop voor de concerten van Prince op North Sea Jazz van start ging. Op twitter klagen mensen steen en been dat de website al vanaf 10.00 uur volledig onbereikbaar is.

Volgens Mojo-woordvoerder Marjanne Manders is de storing inmiddels opgelost. "Er waren inderdaad technische problemen met de Ticketmaster-site. Ze weten nog niet exact wat er aan de hand is, maar hebben eerst geprobeerd het probleem op te lossen. Dat is nu net gelukt. Vanaf 14.10 uur doet de website het weer en kunnen mensen ook weer kaarten kopen."

Daarmee zouden de wachtrijen ook langzaam moeten oplossen, volgens de woordvoerder. De North Sea Jazz-website meldt ook: "De technische problemen lijken opgelost. De kaartverkoop wordt hervat." Om 15.00 uur strandden veel pogingen tot aankoop van pluskaarten voor Prince in ieder geval nog op een 'internal service error' bij Ticketmaster.

Het is niet zeker of de vraag naar Prince-tickets de storing heeft veroorzaakt. Manders: "Het kan zijn dat het daardoor komt, maar het kan ook iets zijn dat in een ander land gebeurt."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12