Gers tekent bij Top Notch en brengt eerste solosingle uit Gers tekent bij Top Notch en brengt eerste solosingle uit

Album na de zomer met o.a. Reverse, Snelle Jelle, Soulsearchin’

, Erik Zwennes

Gers tekent bij Top Notch en brengt eerste solosingle uit

Album na de zomer met o.a. Reverse, Snelle Jelle, Soulsearchin’

Erik Zwennes ,

Gers Pardoel (29), brengt na de zomer zijn debuutalbum uit bij Top Notch. De van oorsprong Brabander werd bekend door zijn bijdrage aan het nummer Broodje Bakpao van The Opposites dat de nummer één positie behaalde. Volgende week verschijnt de eerste solosingle Morgen Ben Ik Rijk, die is geproduceerd door Snelle Jelle.

Album na de zomer met o.a. Reverse, Snelle Jelle, Soulsearchin’

De Rotterdamse rapper met de zachte G, Gerwin “Gers” Pardoel (29), brengt na de zomer zijn debuutalbum uit bij Top Notch. De van oorsprong Brabander werd bekend door zijn bijdrage aan het nummer Broodje Bakpao van The Opposites dat de nummer één positie behaalde. Ook stond hij met het nummer Op Zoek Naar de Symfonie op de mixtape So So Lobi en Hollandse Nieuwe 3. Volgende week verschijnt de eerste solosingle Morgen Ben Ik Rijk, die is geproduceerd door Snelle Jelle. De bijpassende video is geschoten door fotograaf en regisseur Aaron van Valen.

Op zijn eenentwintigste verhuisde Gers van Kaatsheuvel naar Rotterdam waar hij nog steeds woont. Zijn artiestennaam is een vinding van vriend en mentor Postman die hem ook op het spoor van Top Notch labelbaas Kees de Koning bracht. Gers: “Ik denk dat Top Notch op dit moment de sterkte speler is in mijn muziekhoek. Ik maak hiphop, maar richt me vooral op goede liedjes. Ik krijg die ruimte bij Top Notch en ze begrijpen waar ik met mijn album heen wil. Ik kan me goed vinden in de visie van Kees.”

Het album, dat rond september van dit jaar moet verschijnen, is zo goed als af. De definitieve tracklist moet nog worden bepaald, maar waarschijnlijk komen er producties van Reverse, Soulsearchin', Snelle Jelle en van Gers zelf op te staan. “Het is een divers album geworden. Met bangers en rustige nummers. Waarschijnlijk zul je op mijn album features van Sef en Jayh horen. Ik ben ook nog aan het denken over bijdragen van rappers, je zult het wel horen.” Er zal bewust geen mixtape voorafgaan aan het album. Gers: “Dat zie je rock- en popartiesten ook niet doen. Ik ben trots op deze plaat, laat de luisteraar maar op deze nummers focussen.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12