Dansen met Delsing: het nieuwe radioprogramma van 3VOOR12 op 3FM

Vanaf 2 april elke zaterdagnacht van 4.00 tot 6.00 op 3FM

Redactie 3VOOR12 ,

Dansen met Delsing is het nieuwe danceprogramma van 3VOOR12 op 3FM. Het programma wordt gepresenteerd door het nieuwe dj-talent Tomas Delsing. Dansen met Delsing maakt vanaf 2 april onderdeel uit van de vernieuwde zaterdagnacht op 3FM en wordt van 4.00 tot 6.00 uitgezonden.

Vanaf 2 april elke zaterdagnacht van 4.00 tot 6.00 op 3FM

Dansen met Delsing is het nieuwe danceprogramma van 3VOOR12 op 3FM. Het programma wordt gepresenteerd door het nieuwe dj-talent Tomas Delsing. Dansen met Delsing maakt vanaf 2 april onderdeel uit van de vernieuwde zaterdagnacht op 3FM en wordt van 4.00 tot 6.00 uur uitgezonden.

Dansen Met Delsing is de nachtversie van 3VOOR12RADIO. Tomas Delsing draait de nieuwste dancemuziek en blikt vooruit op de belangrijkste festivals en events met mix-sets van vooraanstaande dj’s. Daarnaast kunnen luisteraars van zich laten horen vanaf de vetste feesten van die nacht.

Tomas Delsing begon als stagiair en ging later door als redacteur bij de webredactie van 3VOOR12. Nu is hij het nieuwe dj-talent van de VPRO op 3FM. “Dansen met Delsing wordt een stuk alternatiever dan de programmering aan het begin van de nacht. We gaan de diepte in, het mag allemaal wat eclectischer. Naast genres als dubstep en electro, zal er ook ruimte zijn voor bands met elektronische invloeden”, aldus Delsing.

De programmering van de zaterdagnacht verandert met de komst van Dansen met Delsing en Tiësto’s Club Life. WhiteNoise met Dave Clarke zal vanaf zaterdag te horen zijn van 2.00 tot 4.00 uur, waarna Tomas Delsing het stokje overneemt van 4.00 tot 6.00 uur.