Noodgreep Dance Valley door tegenvallende kaartverkoop Noodgreep Dance Valley door tegenvallende kaartverkoop

Bezoeker krijgt twee kaarten voor de prijs van één

, Jochem Boom

Noodgreep Dance Valley door tegenvallende kaartverkoop

Bezoeker krijgt twee kaarten voor de prijs van één

Jochem Boom ,

De kaartverkoop van Dance Valley verloopt dramatisch. De organisatie van Dance Valley ziet zich daarom genoodzaakt om twee kaartjes voor de prijs van een aan te bieden. UDC schrijft de slechte verkoop toe aan de BTW-verhoging en aan het slechte economische klimaat.

Bezoeker krijgt twee kaarten voor de prijs van één

De kaartverkoop van Dance Valley valt tegen. De organisatie van Dance Valley ziet zich daarom genoodzaakt om twee kaartjes voor de prijs van een aan te bieden. De actie geldt zowel voor mensen die al een kaartje hebben, als voor de mensen die nog een kaartje willen kopen. UDC schrijft de slechte verkoop toe aan de BTW-verhoging en aan het slechte economische klimaat.

Om van de actie gebruik te maken moet de bezoeker met een kaartje zich tegelijk met zijn gast melden bij de kaartcontrole. Daar scant de organisatie dan twee kaartjes, om de bezoekers te tellen. De organisatie wil op deze manier de bezoeker tegemoet komen en "de bezoeker een ouderwets druk en gezellig festival bieden." UDC heeft tegelijk met deze actie aangekondigd dat de prijs volgend jaar omlaag gaat.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12