Reverse, Adje & Jayh slopen de hiphopkelder Reverse, Adje & Jayh slopen de hiphopkelder

... maar natuurlijk wel op slordige wijze

, Erik Zwennes

Reverse, Adje & Jayh slopen de hiphopkelder

... maar natuurlijk wel op slordige wijze

Erik Zwennes ,

De #Sloddervosgang is hier. Reverse, Adje en Jayh slopen de hiphopkelder met hun stuiterbeats, slimme concepten en energie.

... maar natuurlijk wel op slordige wijze

De #Sloddervosgang is hier. Reverse, Adje en Jayh slopen de hiphopkelder met hun stuiterbeats, slimme concepten en energie.

GEZIEN
Reverse, Adje & Jayh, Noorderslag The Factor E Basement, zaterdag 15 januari 2011

MUZIEK
Hitproducer Reverse ken je van zijn producties voor De Jeugd van Tegenwoordig, Dio, The Partysquad en vele anderen. De stuiterbeats zijn enkel knallers, maar dat is voor dit tijdstip misschien wel zo lekker.

PLUS
Rapper Ado'Nis a.k.a. Adje begint aan een derde jeugd en heeft de luxe om Reverse als producer van zijn album te tackelen. Zanger en mc Jayh hoort er eigenlijk net zo goed bij. Met z’n drieën plus backup Emirrio vormt dit de #Sloddervosgang. Te herkennen aan de vossenstaart geknoopt aan de broekriem. “Let the freaks come out,” brult Adje na een smerige intro van Reverse. Wat een showman is die Adje. Maar rappen kan hij ook nog, en goed ook. Hij weet als geen ander zijn enthousiasme en energie over te brengen en binnen no time stuitert de hele zaal mee. Jayh komt Never Nooit Vriendje doen en de track Leef. Dan is het tijd voor een korte best of van Reverse. Tijdens de nieuwe Partysquad hit Ik Ga Hard komt Gers langs. Wat Weet Je Nou is voor Dio en Sef. Fock Wachten is het beest om mee af te sluiten. De stage invasie is compleet. De zaal gesloopt.

MIN
Tjah, het is wel slordig hè.

CONCLUSIE
Ja, dit is een echte festivalknaller, een geheid succesnummer in de clubs en een beest over de speakers thuis. De hiphopkelder wordt lekker slordig kapot gemaakt. Dit smaakt naar meer. Nu deze show nog net wat scherper trekken en we hebben een mooie aanwinst voor 2011 binnen.

CIJFER:
8,5

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12