Nieuw op 3VOOR12RADIO: Noel Gallagher's High Flying Birds en The Vaccines Nieuw op 3VOOR12RADIO: Noel Gallagher's High Flying Birds en The Vaccines

GEM Single van de Week:

, Bart Snoeren

Nieuw op 3VOOR12RADIO: Noel Gallagher's High Flying Birds en The Vaccines

GEM Single van de Week:

Bart Snoeren ,

Drie nieuwe tracks op de 3VOOR12RADIO Playlist deze week: Gem, Noel Gallagher's High Flying Birds en The Vaccines. Daarvan is Gem met Call Me Down To Ohio deze week de Single van de Week.

GEM Single van de Week:

Drie nieuwe tracks op de  3VOOR12RADIO Playlist deze week: Gem, Noel Gallagher's High Flying Birds en The Vaccines. Daarvan is Gem met Call Me Down To Ohio deze week de Single van de Week.

3VOOR12 Single van de Week:

GEM - Call Me Down To Ohio (EXCELSIOR/V2)
Hongerig om muziek te maken is GEM voorman Maurits Westerik nog altijd. Ondanks dat de halve band er na het vorige album mee op hield, hield Westerik stug vol. Hij werkte in de studio met een keur aan gastmuzikanten aan het vierde album Hunters Go Hungry. De eerste voorbode is single Call Me Down To Ohio. En dat klinkt zoals je dat mag verwachten van een hongerige sluwe jager: een gedreven en energiek gitaarnummer met een vleugje country erin.

Verder nieuw op de 3VOOR12playlist:

Noel Gallagher's High Flying Birds - The Death Of You And Me (PIAS)
Waar in de jaren negentig de strijd tussen Blur en Oasis ging, gaat de strijd tegenwoordig doodleuk tussen de twee gebrouilleerde Oasis broers onderling. En die strijden schijnen de broers nodig te hebben. Bijna tegelijk met de release van de tweede single van Liam's Beady Eye komt broer Noel met zijn eerste solo-single The Death Of You And Me, en dat nummer kan zich absoluut meten met het beste werk van Oasis zelf.


The Vaccines - If You Wanna (Sony)
Het is inmiddels geen geheim meer dat The Vaccines uitblinken in rammelige, maar super catchy gruizige gitaarliedjes van onder de drie minuten. If You Wanna is alweer zo'n nummer dat zich meteen in je hoofd nestelt en er de rest van de dag blijft zitten.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12