Hollandse Nieuwe Tommy Ebben tekent bij telecombedrijf Hollandse Nieuwe Tommy Ebben tekent bij telecombedrijf

"Lucky Fonz bedankte voor de eer"

, door Tomas Delsing

Hollandse Nieuwe Tommy Ebben tekent bij telecombedrijf

"Lucky Fonz bedankte voor de eer"

door Tomas Delsing ,

Voormalige Hollandse Nieuwe Tommy Ebben heeft vlak voor de release van zijn debuutalbum Dreamless Slumbers de wind in de rug. Zijn nummer She Won't Tell is te horen onder de nieuwste commercial van een grote telecomaanbieder.

"Lucky Fonz bedankte voor de eer"

Voormalige Hollandse Nieuwe Tommy Ebben heeft vlak voor de release van zijn debuutalbum Dreamless Slumbers de wind in de rug. Na de Zwarte Cross krijgt de singer-songwriter opnieuw de kans om zich bij een groot publiek te presenteren. Het nummer She Won't Tell is te horen onder de nieuwste commercial van een grote telecomaanbieder.

Het balletje ging rollen zonder dat Ebben daar weet van had. Sterker, hij was op dat moment op vakantie. "Via via bleek iemand de regisseur van de commercial te kennen. Die was nog op zoek naar geschikte muziek. Ze wilden eerst een nummer van Lucky Fonz III gebruiken, maar die heeft vriendelijk bedankt voor de eer. Toen hebben ze ons album in handen gekregen. Tegen de tijd dat ik terugkwam was bijna alles al rond."

Het belbedrijf mag een jaar lang beschikken over de song, die Ebben opnam met zijn vast band The Small Town Villains. "Het is natuurlijk geweldige promo, zo vlak voor de release van het album. Daar moeten we het dan ook van hebben, rijk wordt je niet van zo'n deal. Ik kan in ieder geval niet gaan rentenieren nu." Ook een gratis telefoonabonnement bleek niet in het contract opgenomen: "Nee, ik bel nog gewoon met de concurrent!"

Dreamless Slumbers, het debuutalbum van Tommy Ebben & The Small Town Villains, komt 15 oktober uit bij Goomah Music. Een dag eerder wordt dit gevierd in het Amsterdamse Winston Kingdom.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12