Club 3VOOR12 met Ellie Goulding + Club 3VOOR12 met Broken Glass Heroes, Jamaica en Goose Club 3VOOR12 met Ellie Goulding + Club 3VOOR12 met Broken Glass Heroes, Jamaica en Goose

Reserveer gratis voor beide clubs

, Redactie 3VOOR12

Club 3VOOR12 met Ellie Goulding + Club 3VOOR12 met Broken Glass Heroes, Jamaica en Goose

Reserveer gratis voor beide clubs

Redactie 3VOOR12 ,

In september kun je twee keer in Desmet Studio's, Amsterdam terecht voor Club 3VOOR12. Op vrijdag 17 september maken we ruim baan voor Ellie Goulding en woensdag 22 september is de vloer voor Broken Glass Heroes, Jamaica en Goose. Reserveren kan vanaf 18.00 uur.

Reserveer gratis voor beide clubs

In september kun je nog twee keer in Desmet Studio's, Amsterdam terecht voor Club 3VOOR12. Op vrijdag 17 september maken we ruim baan voor Ellie Goulding en woensdag 22 september is de vloer voor Broken Glass Heroes, Jamaica en Goose. Zoals altijd zijn deze avonden gratis bij te wonen. Wees er wel snel bij, want vol = vol. Reserveren kan vanaf 18.00 uur.

Club 3VOOR12 vrijdag 17 september met Ellie Goulding
. Zaal open: 19.30 uur, aanvang: 20.30 uur.
Een hele clubavond gewijd aan Ellie Goulding en niet voor niks, want deze Britse dame is een grote ster in wording. En het gaat hard met Ellie, zeker sinds ze de prestigieuze talentpoule BBC Sound Of 2010 en vervolgens ook de Critics Choice Award bij de Brit Awards 2010 mocht oprapen. In maart verscheen haar debuutalbum Lights en dat staat vol kristalheldere pophits. In januari maakte ze ook grote indruk op EuroSonic: "Goulding is minder excentriek dan Florence, maar toch ook minder truttig dan Kate Nash. Toch is er een verwantschap met beide, al is Goulding wat elektronischer ingesteld. Dit is de nieuwe Brits popster." Om te reserveren ga je vanaf 18.00 uur naar de gastenlijst.

Club 3VOOR12 woensdag 22 september met Broken Glass Heroes, Jamaica en Goose
Vraag twee Belgische indiehelden, Tim VanHamel (Millionaire, Evil Superstars, Eagles of Death Metal) en Pascal Deweze (Metal Molly, Sukilove), om de comedyserie 'Benidorm Bastards' van een gepaste soundtrack te voorzien en je krijgt? Broken Glass Heroes dus, een heerlijke mix van Stooges-rock, Beach Boys, The Kinks en snufjes country en rockabilly.
Jamaica bevat geen Caribbean maar een French Connection. Het Parijse duo (live met drummer uitgebreid) heb je ongetwijfeld gemist op Lowlands, ze stonden namelijk alleen op Pukkelpop en vanavond knallen ze in Desmet de discoballen van het plafond. Riep iemand daar Phoenix?
Een band die al langer dansvloeren sloopt is het Belgische Goose. De electropunkers uit Kortrijk gaan al een kleine tien jaar mee en hebben nog niet aan kracht ingeboet. En ze hebben eindelijk een nieuw album in de koker, waarvan de single Words een smakelijke appetizer is.

Om bij Club 3VOOR12 aanwezig te zijn, moet je reserveren. De gastenlijst gaat vandaag, vrijdag 10 september, om 18.00 uur open.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12