Ambitieus concertprogramma in Club Trouw Ambitieus concertprogramma in Club Trouw

Dit najaar o.a. No Age, Les Savy Fav en !!!

, door Willem van Zeeland

Ambitieus concertprogramma in Club Trouw

Dit najaar o.a. No Age, Les Savy Fav en !!!

door Willem van Zeeland ,

De Amsterdams club Trouw komt dit najaar met een verrassend sterk concertprogramma. De club, die gevestigd is in het voormalige gebouw van de gelijknamige krant in de Wibautstraat, exploiteert deze concerten geheel zonder subsidie.

Dit najaar o.a. No Age, Les Savy Fav en !!!

De Amsterdamse club Trouw komt dit najaar met een verrassend sterk concertprogramma. De club, die gevestigd is in het voormalige gebouw van de gelijknamige krant aan de Wibautstraat, exploiteert deze concerten geheel zonder subsidie.

Leon Caren is de programmeur van Club Trouw. Hem kennen we nog als als zanger van Blues Brother Castro en initiatiefnemer van Subbacultcha!. Caren wil bij Trouw een concertprogramma realiseren dat zich onderscheidt van het bestaande aanbod. "Het is niet ons streven om van Club Trouw een regulier poppodium te maken. We programmeren twee of drie concerten per maand, waarbij we vooral kiezen voor bands die goed passen bij de vuige, industriële uitstraling van de club. We gaan niet ineens vijf avonden per week concerten programmeren. Het moet iets bijzonders blijven."

Club Trouw organiseert deze concerten zonder hiervoor subsidie te ontvangen. "We willen op de juiste manier interessante dingen neerzetten en promoten, en dat geheel zelfstandig doen. Dat past ook goed bij de identiteit van Trouw."

Enkele hoogtepunten uit het programma:

15 oktober No Age
19 november Les Savy Fav
28 november !!!

www.trouwamsterdam.nl

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12